Melyik a nagyobb erkölcstelenség? Prostizás, vagy részeg csajok meghódítása a diszkóban?
Egyik közül választanom kéne, úgy hallottam a diszkókirálynak jobb a visszhangja, mint annak aki fizet a szexért. Persze egyiket sem becsülik, de mégis melyik elfogadható, ha egy nő számára kiderül, hogy a pasi múltjában volt ilyen?
Szűz vagyok, nincs értelme tovább élnem, ha ma se kapok puncit.Így megyek, veszek egy zacskó gumit, belevágok az éjszakába. De nem tudom, melyik úton fogjak hozzá. 22f
Ha ronda vagy qrvázz.
Ha meg "rajmenő" akkor irány a diszkó!
Többet úgyse lehet elvárni az élettől.
Társadalmilag elfogadottabb diszkókban szerezni egy-egy éjszakára valami csajszit, de szerintem kihasználni, hogy ittak, és sok mindenre kaphatóak, az gázabb, mint elmenni egy prostihoz, aki legalább ebből él.
Amúgy meg ha nincs értelme az élned, mert szűz vagy, akkor nagyon el kéne gondolkoznod a céljaidon, értékrendeden, meg úgy általában az életeden. Nem az a te legnagyobb bajod, hogy még nem járt a macid a málnásban...
Hanem, hogy csóró vagy és nincsenek céljaid. Amit amúgy megértek ebben a világban - pláne ebben az országban - még álmodni sem egyszerű, mert azt is megadóztatják lassacskán.
Havi 60-ért gürcölgetni meg nem lehet valami kiemelkedő érzés naná, hogy akar egy kis élvezetet ha már aldni nem nagyon tud, jó kajákra meg nincs pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!