Megnéznek, utánam fordulnak, de sosem szólítanak meg?
Néhány éve, mikor vidéken laktam, pontosabban Szegeden, ott adódott pár érdekes helyzet, mikor leszólítottak srácok :) sőt, volt amikor csak szemeztünk a buszon, mikor leszáltam köszöntem neki, ő meg gyorsan utánam jött, megkérdezte, hogy mizu... :D habár egyikből sem lett kapcsolat, de van, akivel mai napig barátok vagyunk.
Ehhez képest Pesten még soha senki nem jött oda hozzám.
A magasság teszi..meg hogy csinos vagy fiatal és szép..és van stílusod feltételezhetően.Meg mert mindenki megnézi azt,amiből neki nem jutott:DD
Én 18éves vagyok kb 183cm és kb 75kg..nem vagyok pálcika vékony fullos csaj én sem...inkább sportos/normál..hátközépig érő szőkésbarna hajam van..és mindig megbámulnak..van hogy kocsiból is kidudálnak..de nem,odajönni egy se mer:D
Azt veszem észre,hogy egy rövidnadrág,rövidebb szoknya,ruha az már nagy bámulást okoz:D De csajosan szép az élet,szóval..be kell vállalni:D
Hogy miért néznek meg? Egyrészt én speciel mindenkit meg szoktam nézni. Nem csak azt aki számomra (valamiért) szimpatikus. Néha döbbenten nézem, hogy némelyik hölgyemény hogyan néz ki, milyen ruhákat vesz fel, illetve hogyan viselkedik.
Viszont ha tetszik egy lány, az nem csupán a külső miatt lehet. De valóban: ha nőiesen öltözködik valaki, az manapság már tiszteletet, elismerést érdemel ezért, mert nagyon ritka. (Nőies öltözködés nálam nem feszülős nadrágot, kirakott dekoltázst, kiló sminket takar.) Ezzel már felhívja az ember figyelmét arra, hogy esetleg szorult bele némi intelligencia, és stílus.
Ugyanakkor manapság a nők nagyon szeretnek válogatni, és a lehető legbunkóbb módon elutasítani az esetleges udvarlókat. Ennek két következménye van: a bunkó férfinak tök mindegy, ha ilyen történik vele, ő ezzel sem törődik - úgy ahogy mással sem. Aki meg egy picit is lelkiismeretes, vagy komolyan gondolná a dolgot, annak 1-2 ilyen nő úgy el veszi a kedvét a próbálkozástól, hogy inkább marad egyedül. Aztán a sors véletlenül vagy összehozza valakivel, aki normális, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!