Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megnéznek, utánam fordulnak,...

Megnéznek, utánam fordulnak, de sosem szólítanak meg?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, habár kicsit többnek nézek ki. Világos bőröm van, hátközépig érő fekete hajam és nagy barna szemem. 175 cm magas vagyok és kb 65 kg. Nem vagyok fullos csaj, nincs rajtam semmi extra, alakomat és arcomat tekintve is átlagos vagyok, épp annyira sminkelek, amennyire "szükséges", hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Viszont azt tapasztalom, mióta nőiesebben öltözködöm (és nem lazán, sportosan, mint régebben), azóta sokkal gyakrabban megnéznek ismeretlen férfiak. Viszont soha senki nem jön oda vagy szólít meg (leszámítva a külföldi férfiakat). Akkor viszont miért néznek meg? Annyira nem vagyok jó, hogy meg akarjanak ismerni? Vagy bátortalanok? vagy mindenkit megbámulnak a pasik? :D
2013. aug. 24. 16:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
úgy érted, hogy nem küldenéd el a fenébe?
2013. aug. 24. 16:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert manapság már félénkebbek a normálisabb férfiak. Kicsi az esélye hogy leszólítson téged bárki is az utcán.
2013. aug. 24. 16:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

# 2:

Legalábbis én nem tenném még akkor sem, ha hozzám tökéletesen passzolnál.

2013. aug. 24. 17:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen: "Akkor miért néznek meg?" ez most komoly? Csak csorgatják a nyálukat valami szépre. Miért szólítanának meg? :D Miért, azt hiszed, csak téged bámulnak meg, ha csinos vagy? -.- Igen, mindenkit.
2013. aug. 24. 17:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

mindenkit megbámulunk legalábbis én tuti

egyébként utcán én sem szoktam oda menni senkihez.. az olyan tré... de nem küldenél magadról egy képet? mert nekem most felkeltetted az érdeklődésemet

2013. aug. 24. 17:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Manapság kicsi az esélye, hogy egyáltalán szóba elegyedne velünk egy lány az utcán, ha leszólítjuk. Ezért felesleges. Csak megnézzük.
2013. aug. 24. 17:02
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én nem szoktam olyan srácot megbámulni, vagy olyannal szemezni, akire csak "csorgatom a nyálam".
2013. aug. 24. 17:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mért nem mennek oda?

1. Lehet van barátnőjük/ feleségük.

2. Lehet azt hiszik, hogy neked van barátod...minek próbálkozzanak.

3. Kevés önbizalmuk van.

4. Sokszor elküldték már őket, így már csak úgy tudják elképzelni ezt a szituációt, hogy elküldöd őket...

stbstbstb

2013. aug. 24. 17:04
 9/17 anonim ***** válasza:
Utcán még sosem szólítottam le egy lányt sem. Azt hittem eddig, hogy az ilyesmire nem vevők...
2013. aug. 24. 17:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy félnek odamenni.
2013. aug. 24. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!