Ti belemennétek egy kapcsolatba egy ilyen megalkuvás miatt?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm, és nem vagyok már fiatal. Úgy érzem, hogy ha eddig nem tudtam eljutni arra a szintre hogy felszedjek egy lányt, akkor valószínű nem is fogok.
Viszont megismertem egy lányt, aki szintén sikertelen, és emiatt lehet, hogy összejönne velem.
Van értelme szerintetek egy ilyen kapcsolatba belevágni?
2013. aug. 24. 01:19
21/23 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy változtassam meg a nézőpontját?
2013. okt. 8. 22:38
22/23 anonim válasza:
Ha kedveled a lányt, akkor igen. Ha nem, akkor ne csináld. Neked sem lesz jó és ő is nagyon szarul fogja érezni magát.
23/23 anonim válasza:
én sztem az ilyen emberek gyengék, akik minden bizonnyal valamiben rosszul vagy egyáltalán nem is hisznek semmiben.
változtasd meg úgy, hogy higgyen valamiben....valami jóban...benned vagy...tudom is én.....a szerelemben vagy a társas kapcsolatban...stb, stb, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!