Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti belemennétek egy kapcsolatb...

Ti belemennétek egy kapcsolatba egy ilyen megalkuvás miatt?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátnőm, és nem vagyok már fiatal. Úgy érzem, hogy ha eddig nem tudtam eljutni arra a szintre hogy felszedjek egy lányt, akkor valószínű nem is fogok.

Viszont megismertem egy lányt, aki szintén sikertelen, és emiatt lehet, hogy összejönne velem.

Van értelme szerintetek egy ilyen kapcsolatba belevágni?

2013. aug. 24. 01:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát leginkább azért, mert a szociális meg a kommunikációs képességeim annyira gyengék, hogy szinte nincsenek is..:'D Illetve gyengék voltak, mostanra fejlődtem egy kicsit, de hát nem a igazi... Szóval egyáltalán még csak közeledni sem tudtam nőhöz, ezért nem jött össze. Legalább is eleinte ezért. Ez a kudarc utána fokozatosan megpecsételi a további éveket. Véglegesen lemarad az ember, és ördögi körbe kerül. Asszem így tudom a legjobban megfogalmazni. De az utóbbi időben arra is gyanakszom amúgy, hogy valami mentális betegségem van, vagy születési rendellenességem...
2013. aug. 25. 22:13
 12/23 anonim ***** válasza:

Gondolom van szíved és agyad, mint bárki másnak. Tudod mozgatni a testedet így vagy úgy. Egyszer a több millió hímivarsejtből te lettél az első.

Barátom... jól tudom, hogy a kudarcok elfojtották az önbizalmadat. De nem elvették, csak elfojtották. Visszajöhet bármikor. Dobd ki az összes "tapasztalatot" az ablakon! Kezdj el valami lelkesítő, energikus dolgot csinálni... mondjuk sportolj vagy járj el koncertekre. Vedd körül magad pozitív emberekkel és vidám dolgokról beszélj, vidám műsorokat nézz!

Rúgj valagba mindenkit, aki kételkedik abban, hogy nem tudod megcsinálni! Jól tudom, hogy minden csak látszat. Az számít, ami benned van. És azt fogod kihozni magadból. Vili? Fél év múlva már két nővel fogsz egyszerre lógni. És ez így történik. Kész... nincs más. Tedd magasra a lécet és gyújtsd fel magad mögött a hidakat!

Tanulj a nagyoktól, és hidd el, hogy te is azzá válsz! Az életem megváltozott, barátom... és a tiéd is meg fog. Fogadd el ezt és állj fel abból a k...a székből!

2013. aug. 27. 18:32
 13/23 A kérdező kommentje:

Hát köszi, nagyon lelkesítő amit írsz, de nem vagyok tele rossz tapasztalatokkal. Nem az van, hogy nem megy jó, hanem nem megy egyáltalán. Úgy hangzik ez, mintha rinyálnék, de olyan mintha már szinte kicsit autista lennék, annyira befelé forduló fajta vagyok sajnos. Egy ilyen semmitmondó kis beszélgetés is nagy feladat nekem egy nővel. Szóval szerintem ez nem önbizalom hiány meg kishitűség, legalább is nem csak az.

Na tehát nagyon fura. És van egy olyan érzés bennem, hogy butaság lenne tovább remélni, és bele kéne menni abba, ami adódik, különben tök egyedül végzem majd. Persze az sem feltétlen tragédia, de én nagyon rettegek most ettől.

2013. szept. 19. 12:04
 14/23 anonim válasza:
Mindenképp megpróbálnám az illetővel, nem mindig egybôl jön a szerelem. Nem mindig úgy jön hogy egy villám csapãs és kész, ez kis százalékban történik így. Lehet hogy egy megértő társra találsz benne, sose lehet tudni. Próbáld meg!!! :)
2013. szept. 19. 12:31
 15/23 A kérdező kommentje:
Szerintem megpróbálom. Bár kicsit fiatal hozzám, nem tudom ez mennyire lesz hátrány...
2013. szept. 19. 13:09
 16/23 anonim ***** válasza:
A te korodban nem kellene hallgatnod azokra, akik le akarnak beszélni.
2013. szept. 19. 13:13
 17/23 A kérdező kommentje:
Úgy érted mindenképpen menjek bele, mert kevés már az időm?
2013. szept. 19. 15:54
 18/23 anonim ***** válasza:

he?

találtál 1 csajt, te meg azon nyafogsz, hogy boldogok lesztek-e vagy sem?

tiszta hülye vagy!

2013. okt. 8. 22:21
 19/23 A kérdező kommentje:
Nincs még semmi komoly, nem járunk együtt... csak ő az első lány akivel "randizgatok". és nem tudom hogy álljak a dologhoz.
2013. okt. 8. 22:31
 20/23 anonim ***** válasza:

pozitívan b+

mégis, hogy?

legyél kemény, tökös és domináns és egyben megértő, hogy megváltoztasd a nézőpontját!

de persze ezeket csak is megfelelő határokon és kereteken belül.

2013. okt. 8. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!