Lányok, fiúk mit szóltok ehhez? Miért ilyen bonyolultak a lányok?
Én egy ronda srác vagyok, úgy értem tényleg, lányok csúfoltak már ki stb.
Nem felelek meg arcra, testtömegre és magasságra a lányok ízlésének. Így kénytelen vagyok neten próbálkozni, természetesen is itt elutasít a képeimet látva a legtöbb lány, aki mégsem, az meg nem esetem, de randiztam eddig 3 lánnyal és kettőt megcsókoltam, egy ellenkezett. Szóval ocsmány vagyok mégis csókolóznak velem a lányok, nem értem miért. Valaki meg tudná magyarázni ezt?
Ergo akkor egy lány csókolózott veled, nem "lányok" :D
Amúgy én is csókolóztam már olyan pasival aki nem is igazán tetszett, igaz kicsit túl voltam töltve...(szex nem volt) :D
ez hogy ronda olyan relatív, most annak a 2 -3 lánynak akivel randiztál csak nem voltál annyira visszataszító.
meg mi az hogy bonyolult ez is viszonyítás kérdése, meg hogy mennyire ismerted meg a másikat.
én például olyan egyszerű vagyok, hogy hozzám képest a százas szög integrált áramkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!