A pasim kb 1 hete olyan, mintha átmosták volna az agyát. Mi a teendő ilyenkor? Most én ehhez hogyan álljak hozzá?
Figyelt kérdés
Épp azért szerettük meg egymást, mert mindketten természetesek, őszinték, kedvesek vagyunk egymáshoz, egyben a legjobb barátok is, nagyokat szoktunk beszélgetni. Kb. 1 hete mintha nem is ő lenne, nagyképű, pökhendi, "menő". Ma a telefonban nem tudtam megszólalni, annyira meglepődtem ezen a stíluson. Mit csináljak? Tudom, hogy ez nem ő, és nem tudom, honnan jött most ez. Legközelebb csak 5 nap múlva találkozunk, addig telefon, elmondjam neki telefonon, hogy nem ismerek rá, vagy várjak? És milyen okok vezethetnek ehhez? Én erre nem vagyok kíváncsi, nem ezt az embert szerettem meg. Ez nem vall érett egyénre. Pedig azt hittem, ő érett. Két évig azt hittem. Kérlek, segítsetek nekem!2013. aug. 18. 18:29
1/9 anonim válasza:
Valahogy mindenképp közölni kéne vele, hogy ez így nem oké.
3/9 anonim válasza:
Gondolom haverokkal volt, ennyi. A legközelebbi személyes találkozónál világosítsd fel, hogy ez gáz, de az se baj, ha nem bírod addig, hanem telefonba megmondod.
4/9 anonim válasza:
Nem történt valami az életében, amiről te nem tudsz?
(pl.: haláleset, családi-baráti veszekedés, stressz, munkahelyi- iskolai problémák, másik lány stb stb)
Vagy veled történt valami, aminek köszönhetően ezt most vetted észre?
Lehet eddig is ilyen volt, csak most esett le a tantusz, nem?
5/9 anonim válasza:
Most megakarja mutatni az alfa hím mivoltát... Lehet hogy ő lesz az új Damu Roland? :OOO
6/9 anonim válasza:
1 hete tart nála ez az állapot és máris " Én erre nem vagyok kíváncsi, nem ezt az embert szerettem meg" ? Milyen legjobb barátok is vagytok ti akkor? Ilyen hiszti se vall érett egyénre, le kell ülni és megbeszélni.
7/9 anonim válasza:
Szerintem várj, míg személyesen találkoztok. Ha akkor is tart a dili, akkor beszélj a fejével.
8/9 A kérdező kommentje:
4.válaszolónak: Nem, nem ilyen volt eddig...Felvett egy stílust, ami nagyon nem oké. Annyit tudok, hogy a szülőkkel van folyamatos konfliktusa, ezért egyre többet eljár otthonról...
2013. aug. 18. 18:50
9/9 anonim válasza:
Lehet akkor rossz társaságba került. Hozd fel neki a témát, vagy várd meg a személyes találkozást, és ha ilyen, akkor próbáld vele megbeszélni, ha meg nem megy az elfogadása sem, és neki a "visszaváltozás", akkor tudod a dolgodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!