Mit szóltok ehhez?
Majdnem 22 voltam, amikor már nem bírtam tovább, lelkileg és testi is nagyon megviselt, hogy a lányoknak nem kellek és nem jött össze akkoriban még semmis em egy lánnyal, se kézfogás, se csók, se szex. Elmentem hát egy csodálatos napon egy kedves, huncut egyetemista csajhoz, aki kezdőkén tűzte az ipart, de mégis tapasztalt votl és bevezetett a szexbe. Aztán fura mód alig egy hónapra rá egy buliban részegen lesmároltam egy csajt, aki először ellenkezett, de végül nagyon sokáig egymás ajkain csüngtünk. Rá ismét pár hónapra egy újabb buliban szintén részegen újabb tini csajjal smároltam. Nem volt egyik láyn sem szép, bár az egyik legalább nem volt kövér, tster elment, részegen persze semmit sem láttam csak, hogy valami lánnyal smárolok. Megint eltelt pár hónap és egy kiscsajjal végre össejött egy randi, a randi után ő maga kérte, hogy jó lenne talizni máskor is, aztán második randin csók is megvolt, harmadikon már petting is. Ha lett volna negyedik szerintem szex is megl ett volna. De a lényeg, hogy ronda fiúkét midngi csak ronda lányoknál voltak sikereim, rájöttem, hogy az a prosit volt életem legszebb nője, akivel volt kalandom és rájöttem, hogy a lányok sosem képesek lejjebb adni az igényeiket, ők nekik csak a helyes vagy pénzes fiúk a vonzóak. A prosti kalandom óta lassan két év eltelt már, és ha belegondolok akár a városban, akár a neten kezdeméyneztem lányoknál 99%-ban ezeket kaptam a pofámba a csodálatos, szeretnivaló lányoktól:
fúj, de ronda vagy
mekkora orrod van már, úristen
kopjál le te csúfság
ronda vagy
ronda vagy
ronda vagy
ronda vagy
ronda vagy
ronda vagy
csak úgy szó nélkül tiltott randi után, gondolom ő is a ronda vagy szöveget nyomatta volna rám, ha lett volna bátorssága, de gyáva volt... :)
ronda vagy
nyomi vagy
ronda vay(tiltott a csaj)
rond avagy(törölt ismerősei közlül)
ronda vagy
azt hittem helyesebb vagy
ronda vagy
és ez még sokszor, úgy látom a lányok imádják a fiúkra azt mondani, hogy ronda vagy.
Mindezek után életem legzsebb döntéséenk tartom, hogy elmentem egy prostihoz és volt egy csodás élményben részem egy csodás lánnyal, aki nem csak szép volt, hanem kedves is és mindent megtett, hogy nekem jó legyen, igaz barátnő feeling megvolt és még csak nem is volt sok pénzbe, ha utánaszámolook, hogy a sok csajozás, amiért ugye nekem be kellett utaznom a megyeszékhelyre, hogy mennyi időbe volt nekem ájrni av árost láynokat keresgélve, arról nem is beszélve hogy vennem kellett kaját is a több órás csajozásra. A csajozás egy drága mulatás és a lányok úgysem értékelik semmire sem az átlagos vagy ronda testi adottságú fiúkat, nekik tényleg érdemesebb prostizni én csak ajánlanti tudom, mert egy prostinak nagyobb szíve van, mint a mai fiatal lányoknak, akiknek csak a külső számít meg a vagyon és a kocsika.
Tanulság? Ronda vagy!
Szerintem menj és keseregj máshol, mint hogy itt megvesd a teljes női nemet. Ilyen keserű lélekkel sehogy nem lehetsz szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!