Mit szóltok ehhez, van itt olyan, aki megért engem?
Figyelt kérdés
Lassan 24 leszek és mégis a fiatal 14-15 éves lányokkal ismerkedem, mivel ők még hasonlóan tapasztalatlanok és alacsonyak meg picik, mint én. Sajnos a korombeli lányok elég nagyok már, magasságra és tömegre is, én meg mellettük csak egy kisöcsi vagyok. Ráadásul, még csak egy-két lánnyal voltak intim kalandjaim is, szóval elég tapasztalatlan vagyok.
Nem tudlak megérteni, mert kislányokat használsz fel saját céljaidra. Még buta is vagy. Ők nem tudnak hosszútávú kapcsolatot adni, de egy nap megnőnek...
2013. júl. 1. 20:21
3/10 anonim válasza:
Akkor nőj fel (lelkileg és agyban) a ''nagylányokhoz'' mert előbb-utúbb pedofilizmus lesz. (vagy már most is az).
2013. júl. 1. 20:25
4/10 anonim válasza:
Igen megértelek.
Dr. Pedomaci
2013. júl. 1. 20:25
5/10 anonim válasza:
Megértelek
de túl nagy vagyok hozzád
15/l
2013. júl. 1. 20:28
6/10 anonim válasza:
De ha ezt folytatod,akkor az is maradsz.
Logikus,nem?
2013. júl. 1. 20:29
7/10 anonim válasza:
A kordbeli lányok nagyok? Lehet én élek rossz helyen de 30 évem alatt nem vettem észre! Ismerek 15-45 ig mindenféle nőt akik picik...150-154-160 cm és vékonykák vagy husibbak de a husibb csaj is nagyon vonzó szóval tök mindegy hány kiló.....te hol élsz? 24 éves csajok nagydarabok? Kétségtelen vannak magas lányok én is ismerek sokat 180cm sőt ismerek egy 2 méteres csajt is...de ha alacsonyabb vagy mint a csaj akkor ne kezdjél ki vele aztán nincs gond! Ezért hülyeség ez az alacsony vagyok...a tököm se kezdene ki egy nálam magasabb csajjal egyszer szerelmes volt belém egy 190 cm-es lány vagy csak szívatott? :-D lényegtelen a lényeg, hogy bennem ellenérzést kelletett az ,hogy magasabb...magasabb lánnyal max csak lefeküdnék, de járni nem járnék innentől kezdve kit érdekel a magasságom amikor nálam nagyon sok alacsonyabb csaj van! Tudom minden csajnak 2-3 méteres pasi kell, de hidd el ezt a téveszmét az emberek addig mondogatják amíg nem volt barátnőjük és szűzen elhisznek mindenkinek minden hülyeséget! Egyik hölgy ismerősöm mesélte, hogy a 190 cm-es izmos szépfiúnak sokkal kisebb volt a farka mint nekem és azon röhögtünk mekkorát égett a gyerek mikor a csaj képen röhögte a mérete miatt...na attól a naptól teszek rá, hogy valaki magasabb vagy izmosabb-e mint én :-D
2013. júl. 1. 20:33
8/10 Pain for Pleasure válasza:
Nem, nem értelek meg. Ne mondd, hogy az összes korodbeli lány magasabb nálad, vannak 150 centis felnőtt nők. Ezek csak kifogások, nem kéne 14 éveseket megrontanod...
2013. júl. 1. 20:34
9/10 belbolyhocska válasza:
Jó, válassz fiatalabbat, nincs azzal gond. De ennyivel??? 4-5 év még pont ideális, és nem hiszem el, hogy nincsenek pici és vékony 19-20 éves lányok... :) Hidd el nem mindenki r*banc, úgyhogy akad olyan, aki hasonlóan tapasztalatlan ebben a témában.
Azt megértem, hogy nem akarsz magasabb, vagy nehezebb lánnyal járni, mint te, de nem feltétlenül 14-15 éves kislányokkal kéne kezdened. Tény, hogy 30 felett már elenyészik az a 10 év, de gondolj bele, te általános 4.be jártál, amikor ők megszülettek... :/
2013. júl. 1. 20:35
10/10 anonim válasza:
2. En 15 eves vagyok es hosszu tavu kapcsolatokra vagytam mindig is es "tudok is hosszu tavu kapcsolatot adni" (jelenleg is) ;)
A kerdesre valaszolva megertenelek ha azert szeretnel 15 ev koruli baratnot mert ok tetszenek, de igy nem. Az idosebb lanyok kozptt is vannak tapasztalatlanabbak es alacsonyabbak is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!