Szerintetek ciki lenne írnom neki?
Figyelt kérdés
A sráccal utoljára 3 napja beszéltem elolvasta mit írtam,de nem válaszolt,pedig volt fent azóta többször is.Gáz,ha ezek után ráírok?2013. aug. 22. 22:42
2/6 anonim válasza:
én nem futnék fiú után! gondolkodj el megéri-e.
3/6 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom hogy 2 perce mindenkinek van főleg 3 után válaszra méltatni de nagyon oda vagyok érte, így nehéz ..
2013. aug. 22. 22:47
4/6 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig azt csinálom hogy valami random ok miatt írok rá( legalább is azt hiszi :) ). Például: Nem tudod hány órakor lesz a sulikezdés? Xy személy még mindig szereti azt az embert. Beütöttem a lábam. S a többi, s a többi. Lehet hogy csak elfelejtett válaszolni ;)
6/6 anonim válasza:
Írhatsz, de ha akkor sem válaszol, ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!