Szerintetek az nagyon ciki ha 17 évesen még nem volt barátnőm és meg az első csók sem volt meg?
Figyelt kérdés
Pedig a lányok szerint "helyes" vagyok de valahogy nem jön össze.. igaz nem is próbálkozok, nem járok bulikba mert nem igazán érzem jól magam. Szabad időmbe a haverokkal vagyok és iszunk vagy kockulok.. úgy érzem elbasztam a nyaram, mert csak dolgoztam de senkit nem ismertem meg.2013. aug. 16. 23:25
3/15 anonim válasza:
Üdv. a klubban, cimbi.Ismerkedj itt.
5/15 anonim válasza:
Üdv bajtársak, én is ennyit tudok felmutatni.
18/f
6/15 A kérdező kommentje:
Itt nem lehet ismerkedni :D
2013. aug. 16. 23:30
7/15 Sir Sarcasm válasza:
Ezt ki kérem magamnak! Igen is lehet ismerkedni itten.
8/15 anonim válasza:
Nekem egyszer sikerült még az elején itt ismerkednem, azóta vagy 200 fail, úgyhogy nem igazán lehet.
9/15 anonim válasza:
Mért lenne ciki?! Jobban szeretnéd ha már 13 évesen minden csajban a környéken "jártál" volna?! Egyáltalán nem ciki! ;)
10/15 anonim válasza:
én meg még nem is dolgoztam csak az animéket daráltam :D
de am az előző nyaram epic volt, kár hogy ez nem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!