Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek az nagyon ciki ha...

Szerintetek az nagyon ciki ha 17 évesen még nem volt barátnőm és meg az első csók sem volt meg?

Figyelt kérdés
Pedig a lányok szerint "helyes" vagyok de valahogy nem jön össze.. igaz nem is próbálkozok, nem járok bulikba mert nem igazán érzem jól magam. Szabad időmbe a haverokkal vagyok és iszunk vagy kockulok.. úgy érzem elbasztam a nyaram, mert csak dolgoztam de senkit nem ismertem meg.
2013. aug. 16. 23:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nah én is itt tartok mint te szintén 17 évesen vagyis sehol :/ Én is elb@ sztam a nyarat csak én sajnos nem munkával...
2013. aug. 25. 21:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Hanem mivrl basztad el? :/
2013. aug. 26. 09:05
 13/15 anonim válasza:

Szerintem nem gáz.A párom is most töltötte a 17-et és én örültem annak,hogy nem csak nekem volt ő az első,hanem fordítva is igaz.

Egy lány még nagyon boldog lesz attól,h neked ő lesz az első ;)

2013. aug. 26. 09:36
 14/15 anonim válasza:
Nem ciki, de sem az ivás sem a kockulás nem valami jó hobbi... Nekem azok a srácok nem túl szimpatikusak akik egy-két sörnél tovább mennek. S kocka sráccal volt dolgom, de nem többet olyan nem kell!!! Amúgy a barátom is 17 éves, én vagyok az első neki s csók is első volt 17 és fél évesen.
2013. szept. 5. 20:22
 15/15 anonim válasza:

Nekem számtalanszor lehetett volna barátnőm, olyan is akivel rég rojtosra k'félhettem volna a f@rkam, de én az igazira várok. :) Nem riherongyokra! Nem tudom, lehet hülye vagyok, de nem egyszer veszthettem volna el a szüzességem egy leánnyal, de nem tettem.

ARANYOS, KEDVES, KICSIT FÉLÉNK LÁNYOK! HOL VAGYTOK?!

Soha nem lesz párom, ha az én korosztályomban csak k*rvák vannak. Természetesen nem így van!

MEGTALÁLLAK EGYSZER! :)

Szóval nem volt még barátnőm, szűz vagyok. 17/f Nyáron is két csaj le akart szivattyúzni, de mondtam MOVE B*TCHES, GET OUT THE WAY! Becsület nekem fontosabb volt, nem tudom lehet egy gyp-s vagyok e szempontból.

De ez van! Hercegnőm egyszer, szavat adom, megtalállak!!! :D

FEL A FEJJEL BAJTÁRSAK! Nem mindig ti vagytok a hibások, sőt... soha!

2013. nov. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!