Szerintetek az nagyon ciki ha 17 évesen még nem volt barátnőm és meg az első csók sem volt meg?
Szerintem nem gáz.A párom is most töltötte a 17-et és én örültem annak,hogy nem csak nekem volt ő az első,hanem fordítva is igaz.
Egy lány még nagyon boldog lesz attól,h neked ő lesz az első ;)
Nekem számtalanszor lehetett volna barátnőm, olyan is akivel rég rojtosra k'félhettem volna a f@rkam, de én az igazira várok. :) Nem riherongyokra! Nem tudom, lehet hülye vagyok, de nem egyszer veszthettem volna el a szüzességem egy leánnyal, de nem tettem.
ARANYOS, KEDVES, KICSIT FÉLÉNK LÁNYOK! HOL VAGYTOK?!
Soha nem lesz párom, ha az én korosztályomban csak k*rvák vannak. Természetesen nem így van!
MEGTALÁLLAK EGYSZER! :)
Szóval nem volt még barátnőm, szűz vagyok. 17/f Nyáron is két csaj le akart szivattyúzni, de mondtam MOVE B*TCHES, GET OUT THE WAY! Becsület nekem fontosabb volt, nem tudom lehet egy gyp-s vagyok e szempontból.
De ez van! Hercegnőm egyszer, szavat adom, megtalállak!!! :D
FEL A FEJJEL BAJTÁRSAK! Nem mindig ti vagytok a hibások, sőt... soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!