Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha esélyt adok egy lúzer,...

Ha esélyt adok egy lúzer, ronda srácnak, miért válik nagyképűvé?

Figyelt kérdés

Nem egyszer fordult már elő! Az egyik például azóta vált kaszanovává, amióta szóba álltam vele. Végig kedves voltam, amikor láttam képet róla, akkor is ugyanúgy beszéltem vele, nem koptattam le, érdeklődő voltam. Aztán valahogy abbamaradt a beszélgetés, de azóta akkora a pofája, hogy az valami hihetetlen! Mindenkit kinevet, gúnyolódik, magát ajnározza, mintha lenne mire beképzeltnek lenni... Most egy amolyan igazi lúzer kockát képzeljetek el!

Aztán most is esélyt adtam egy másik ronda srácnak, ő is kezd egyre beképzeltebb lenni, mikor eleinte még nagyon óvatos volt, nehogy bármi olyat is mondjon, ami miatt elutasítom. Mi van ezekkel a ronda srácokkal?

2013. aug. 22. 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fura én ronda vagyok és még nyomi törpe is, mégsem nőtt meg az önbizalam, pedig már 5 lánnyal volt dolgom saját erőmből hoztam össze mindent, sosem fizettem egyiknek sem pénzt semmit.
2013. aug. 22. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:

"Most egy amolyan igazi lúzer kockát képzeljetek el!"

na, ezt könnyű lesz :D

2013. aug. 22. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem minden csúnya ember jár a fellegekben pár szép szótól,de Te sajnos ezt a típust fogtad ki,aki nem tudja jól kezelni a

sikert és azt is elfelejti,hogy ha te nem lennél,a csajok rá se néznének.Sz'al fel a fejjel!

2013. szept. 30. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!