Ha esélyt adok egy lúzer, ronda srácnak, miért válik nagyképűvé?
Nem egyszer fordult már elő! Az egyik például azóta vált kaszanovává, amióta szóba álltam vele. Végig kedves voltam, amikor láttam képet róla, akkor is ugyanúgy beszéltem vele, nem koptattam le, érdeklődő voltam. Aztán valahogy abbamaradt a beszélgetés, de azóta akkora a pofája, hogy az valami hihetetlen! Mindenkit kinevet, gúnyolódik, magát ajnározza, mintha lenne mire beképzeltnek lenni... Most egy amolyan igazi lúzer kockát képzeljetek el!
Aztán most is esélyt adtam egy másik ronda srácnak, ő is kezd egyre beképzeltebb lenni, mikor eleinte még nagyon óvatos volt, nehogy bármi olyat is mondjon, ami miatt elutasítom. Mi van ezekkel a ronda srácokkal?
Mert esélyt adtál neki... azt hiszi nyeregben van. Igaza is van, hisz foglalkozol vele... :)
22/F
en ronda vagyok ... kapok eselyt? :)
(mellekesen megkerdeznem: Te amugy szep vagy?)
Igen, szép vagyok, de nem az a bombanő, akitől mindenki el van ájulva. Inkább lány a szomszédból...
Tudjátok, miért adok esélyt nekik? Mert azt hittem, hogy ők tuti nem beképzeltek! Az önbizalmamat nem rombolták le, nem is fogják.
8 Sose légy magadtól elájulva, mert mindig van mindenkinél jobb és mindenki pótólható.
Azok az emberek akik meg nem pótólhatóak, azok sosincsenek elájulva maguktól, mert az első bekezdést már tudják.
ez a lányoknál is így van :D
de ne általánosítsunk inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!