Van egy fiú akivel nem tudunk témát kezdeni?
Figyelt kérdés
Ezt a fiút tavaly ismertem meg egy szállodába. Most is ugyan ott vagyok és ő is itt van. Mondta a barátnőmnek, hogy idegesíti, hogy csak ott vagyok a társaságba és nem beszélgetünk (engem is, de már minden ilyen hülye kérdést feltettem fb-on, mit sportol, mi a hobbija, mi a kedvenc ...... stb.)
Segítsetek, hogy találjunk témát. Előre is nagyon köszönöm a normális válaszokat. (vagyis nem kérek hülye válaszokat, köszönöm.)
14/L
2013. aug. 21. 11:07
1/2 anonim válasza:
azt a fiút hagyni kell.
keress olyat, aki tud veled foglalkozni. :)
2/2 anonim válasza:
Ne csak tegyél fel neki kérdést hanem mondj ezt-azt magadról. Legközelebb hátha ő kérdez vissza rá vagy valami. Na jó ez elég gyászos tanács én magam is rájöttem, de nem tudok jobbat kitalálni én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!