Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem, elég necces a szitu de úgy néz ki hogy a feleségemmel egyik közös barátunk homár lett, ezzel mit tudunk kezdeni? Elég fura szitu . Ma is elmentünk sétálni és szembe jön a pasijával miközben csókolóznak stb .
Na most barát vagy ismerős?
Mert ha barát, akkor mit számít, hogy fiúk farában fúrkál?
Attól még ugyanaz az ember akit megismertetek megkedveltetek.
Ha csak ismerős és a baráti körben nem akartok egy meleg férfit (még mindig nem értem mi közötök hozzá ha egy férfival játszik seggrepacsit, de mindegy) akkor nem kell vele barátkozni. Maradjon meg mint ismerős és pont.
Utcán csókolóznak. Mint minden normális pár aki megteheti, mert ők is csak egy pár akik szeretik egymást.
HA zavaró számotokra akkor nem kell nézni és szörnyülködni meg csámcsogni rajta. El is lehet fordulni vagy csókolózhattok ti is aközben általában az emberbecsukja a szemét és máris nem látjátok őket. :)
én kedvesen mindig beszólnék nekik :)
pl melyik a legkényelmesebb 43-as magassarkú? van ilyen a boltokban?
de úgy mindig kitalálnék valamit
semmi baj édesem megoldjuk ,hogy ne dugjon több répát a seggedbe én veled vagyok
a kis feleséged :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!