Vajon az en hibam? Elijesztettem? Fontos nagyon! Bovebben lent!
Kedves kérdező!
Ezt a srácot hadd a a nagy büdös semmibe. Hogy miért? Lehet hogy tettszik Neked és mindenáron akarsz vele kapcsolatot létesíteni de ha látta és nem ír vissza le se toj Téged, mert a fiúnak kell kezdeményeznie.
Megérné az Neked hogy összetörj? Annyi, de annyi normális srác van a nagy világon. Ne ragadj le egynél.Nekem is ha nem jön össze egy leányzó mindig ezzel a mondattal biztatom magam :)
Hát, igaz én már kicsit idősebb vagyok 28, de nekem ebből a szituból, simán tudnám hogy megvan a csaj. Bejövök neki nem kicsit, és tudnám vezetni, lefektetni. De most komolyan..az hogy ő nem írt vissza Neked, Te ennek ellenére 1 hét mulva is rákérdeztél elárulja hogy oda vagy érte nem kicsit, ezzel meg amit játszik Veled, mégjobban spanolja benned a dolgot.
AZ a baj már eleve rosszul indul a kapcsolatotok így, játszmák lesznek, és nem leszel "partnere".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!