Adjatok tanácsot légyszi. Mit tegyek? Lepjek en vagy varjak egy orokkevalosagot ameddig o lep? :' (! (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Voltunk a tarsasaggal fesztivalon es az egyik fiu hozta a haverjat elotte csak nevrol ismertuk egymast... Hat... Ulrunk egy padon... nemtom vhogy a Fiu(mostantol igy irom) ult mellettem... Utana a a tobbiek elmentek vhova es akk en meg a Fiu maradtunk... Es dumaltunk meg csortam tole wifit meg minden... Utana tobbiek hulyesegbol mondtak h na mi volt stb... Am semmi... Kesobb megint mentunk a padhoz megint Fiu mellett ultem es egyszer csak atkarolt... Na es amikor meg hazakisertek sotet uton mentunk es kerdezte h ok h fognak visszamenni...mondtam h kezenfogva erre megfogta a kezem egy kis idore es ilyetszol ja h nem a tiedet :D... Meg meg voltak ilyen "jelzesek" ha ezek egyaltalan azok... Azota szoktunk beszelni Skypeon, Facebookon csak annyi a baj h osztalytarsamnak (aki szerintem nalam 1000x szebb) azt mondta h nem tetszek neki... Utana viccesen rakerdeztem erre h tenyleg nem tetszek e neki es azt mondta h szep vagyok meg bejovok neki de en ugy erzem h csak kedves lerazas volt :( es eloszor tokre fel voltam dobva h atkarolt meg minden de most ugy erzem h csak egy napra voltam neki jo es egyaltalan nem akar semmit viszont en meg lehet h tobbet erzek mint baratsag :/ legyszi adjatok tanacsot h mit kene tennem + ugy erzem h neki az osztalytarsam jon be jobban ( bocsi a helyesirasi hibakert meg elirasokert, telorol irtam) elore is koszi a segitsegeket ... Mit tegyek ? :(t2013. júl. 29. 00:23
1/2 anonim válasza:
Szia!Nem akarlak elkeseríteni,de ez a fiú nem hiszem,hogy akarna tőled komolyabban bármit is.Nem tudom,hány éves vagy de majd idővel rájössz,hogy ha valaki akar tőled valamit azt sokáig nem fogja titkolni és ha a srácnak valóban tetszenél már biztosan azóta is keresett volna.Én is jártam már hasonló cipőben,viszont nekem szó szerint évekig tartott míg a hőn áhított srácot meg tudtam hódítani és azóta is együtt vagyunk 5 éve.Eleinte Ő is csak"játszott velem" amit most te leírtál,h"átkarolt stb" aztán 1 évig se kép se hang és ha én nem keresem és nem "nyomulok"akkor most nem vele lennék együtt.:) Viszont nem mindenkiér érdemes ennyit vessződni,gondold át megéri -e ezért a srácért vagy sem!A lényeg pedig az önbizalom,ha neki nem kelessz, akkor majd kelessz másnak:)
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából keresett azóta meg felhívott meg ilyenek de így sem érzem, hogy bármit akarna... Várok rá, aztán ha nem vesz észre akkor remélem észrevesz más... A tanácsokat azért még várom :/
2013. júl. 29. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!