16eves lany vagyok es tanacsot szeretnek kerni! Aki raer kerem irjon, valaki írna? Megviselnek az ilyen kis 'tini'szerelmek nagyon
Figyelt kérdés
16eves vagyok de mindenki 20nak gondol,ezert is nemv eletlen hogy az idosebb pasikra a 20-25evesekre bukok,általában bejovok nekik,de akadnak kivetelek
egy taborba vagyok ahol 'belezugtam' az 1ik pincerbe,a masiknak szerintem bejovok,de aki nekem kene annak nem
es probalkozok ossze vissza de mar kifogytam az otletekbol,es elegge elszomorodtam:,/
otlet valakinek hogy mivel probalkozzak?
Ha nemsikerul tuti hogy tobb hosszu honapig ragondolok majd,(tapasztalat)..
2013. júl. 2. 23:53
1/8 anonim válasza:
lekössem a figyelmed egy picit? :D
16/f
2/8 anonim válasza:
miért az elérhetetlen gyümölcs kell neked is, ha nem jössz be neki, és ezt tudod is akkor minek erőlködsz? attól hogy teszed neki a szépet nem fog varázsütésre megváltozni ez hogy na hopp de bejön ez a csaj, pedig eddig nem tetszett
3/8 anonim válasza:
Álmodozom egy éjen át, gondolatom csak téged lát, fiatal szerelem és életlen, remélem összehoz minket a véletlen.:)
4/8 anonim válasza:
nem neked kell utána futkározni..ha neki nem kellesz akkor fogadd el..nem szabad megerőszakolni az érzéseket..a jó dolgok jönnek maguktól..ha valakit érdekelsz keresni fog..csak hagyd hogy jöjjön magától..
5/8 A kérdező kommentje:
Lekötheted a figyelmem:)
jo tudom hogy nemszabad az erzeseket megeroszakolni de olyan rossz elfogadni hogy aki nekem kell annak én nem
2013. júl. 3. 08:55
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként koszi a válaszokat
2013. júl. 3. 08:56
7/8 anonim válasza:
Ha van kedved hozzá dumálhatunk , nekem inkább idősebb haverjaim vannak.
17/f
8/8 A kérdező kommentje:
Van kedvem hozzá:)
2013. júl. 3. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!