Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha lenne valami...

Szerintetek, ha lenne valami köztünk, akkor már keresett volna?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy két hete egy munka miatt megismertem egy srácot. Amikor először megláttam, máris tudtam, hogy tetszik, és ez a második találkozásunknál csak fokozódott.

Sokat viccelődünk és nevetünk, amikor együtt dolgozunk, illetve munka után eddig mindig bent maradt (én tovább dolgozom) egy kicsit beszélgetni. Úgy érzem, hogy szimpatikus vagyok neki, de, ha tényleg így lenne, akkor keresett volna már szerintetek?

2013. aug. 20. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Reméljük a srácnak több esze lesz mint neked, és nem lép házinyuszira, ha a munkája fontos..
2013. aug. 20. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Átmenetileg van itt, kb. 2-3 hét és nem lesz itt.
2013. aug. 20. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
én így vesztettem el a barátnőm. munka alatt összeismerkedett egy gyerekkel, rám nem maradt idő munka miatt kb (nem lehetett vele beszélni, fáradt volt) és a gyerekkel tudott kipihenten. a gyerek rányomult. otthagyott
2013. aug. 20. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor 2-3 hét után, majd ha vége a munkának, keresd meg.
2013. aug. 20. 13:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy elhagytak.:(

Igen, igyekszem addig türelmesnek lenni...

2013. aug. 20. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!