Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekeltem őt, de azért néha keresett ha unatkozott. Ennek mi értelme? Lehet még köztünk valami?
Figyelt kérdés
Néha találkozgattam egy pasival, tuti nem érdekeltem igazán, de azért el volt velem. Szexet gondolom akart, ha már randizni hívogatott, de nem feküdtem le vele, és szép lassan elfelejtett, azóta már csajjal van. Ma találkoztam vele és megkérdeztem hogy "Miért ráztál így le" és nem válaszolt rá csak ott hagyott. Tudja hogy én megszerettem, de még csak össze sem akart velem veszni. Miért? Lehet még köztünk valami egyszer?2013. máj. 29. 22:09
1/5 anonim válasza:
Hogyhogy még? Eddig sem volt köztetek semmi. Különben is, minek futnál utána?
2/5 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt :(
Hát jah igazán nem történt semmi, csak csók meg folyton udvarolgatott nekem, bújt hozzám, becézgetett.
Nem akarok futni utána csak reménykednék hogy egyszer hátha eszébe jutok még. Hogy valamikor összejöhetünk-e.
2013. máj. 29. 22:13
3/5 anonim válasza:
Egyértelműen szexet akart, nem kapta meg ezért tovább állt. Nem tudom mit szeretsz benne, de érdemes lenne mással próbálkozni... Szerintem, azért nem válaszolt mert nem érdekled.
23N
4/5 A kérdező kommentje:
Én ezt nem tudom összerakni hogy ha nem érdekeltem kicsit sem és tudom hogy nem érdekeltem, akkor meg minek hódított meg? Flört, csók, ölelés, becézgetés, hiányzol nekem és hasonlók. Ennyire meg tudta játszani hogy érdeklem?
2013. máj. 29. 22:59
5/5 anonim válasza:
Ha tényleg érdekelnéd, akkor méltatna annyira, hogy válaszol a kérdéseidre és nem kopik le lassan, mert még nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!