Miért koppint le szinte az összes lány ezzel a szöveggel? "Aranyos vagy meg minden de csak barátok lehetünk"; "Mi csak barátok lehetünk nem lehet köztünk semmi, de azért tudod hogy mindig melletted leszek"
ha ilyen páva gyerek lennél, én konkrétan szóba sem állnék veled.
nem csak simán elküldenek, szóval jófej vagy, az biztos. talán a külsőddel lehet valami. vagy nem olyanoknál próbálkozol, akikhez illesz.
Tudom hogy nem vagyok egy szépgyerek :)
Mármint annyi bajom lehet hogy ugye gyárilag kisebb a bal szemem de nem észrevehető..
Csak tudod az amikor próbálkozok udvarolok nem így hogy:"Fuh de megb*sználak" stb..hanem rendesen illedelmesen
az nem jó de ha jön egy srác akiben van 25 kiló és köldökig kivágott pólóban "feszít" akkor az milyen cuki meg milyen szép mert kefe feje van :SS
Kövér nem vagyok 175 cm 70 kiló
Sportolok rendszeresen focizok,kézilabdázok...
Hülyeséget nem nagyon szoktam mondani mert beszélni tudok szinte mindig a lányokkal azzal nincsen gond..
Külsőmmel meg nem tudom...
Nem úgy öltözök mint az átlag az biztos
Szeretek Metallica-s felsőben járni de szoktam színesben meg rövidnadrág tornacipő kb mint mindenki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!