Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nekem csak...

Miért van az, hogy nekem csak neten megy olyan lányok megtalálása, akikkel jól kijövök és, akikkel akár járhatnék is, ha nem lenne nagy táv köztünk?

Figyelt kérdés
A környékbeli csajok folyton bunkóznak, ha bepróbálkozom náluk, pedig nem is ismerjük egymást, ha a városban szólítok le lányokat, a többség számára nem vagyok érdekes, vagy van barátja, esetleg ezt mondja, hogy lekoptasson, míg a neten van, hogy a lányok maguktól próbálkoznak nálam, mert tetszem nekik külsőre. Élőben kint úgy érzem a csjaok rondának tartanak és neten mégis vannak lányok, akik meg helyesnek tartanak. Ráadásul az is fura, hogy volt, hogy lányok szemeztek velem adtak jeleket, de sajnos sosem tudtam egy ilyen lánynál sem bepróbálkozni a környéken csak olyanoknál, akik nem adtak jeleket, akiket én választottam ki. Talán, az is lehet, hogy akik jeleket adtak is semmit sem akartak tőlem. A lányok amúgy is olyan furák.
2013. júl. 22. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert a neten éled az életedet.
2013. júl. 22. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
beszelgethetunk ha gondolod :)
2013. júl. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!