Szerintetek ez így lehetséges?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lány,de sajnos foglalt 16 éves még,úgy egyszer beszélgetem vele még suliba és elsö láttásra belészrettem ahogy nézett,ahogyan mosolygott,de sajnos a szíve már fogalat kérdezem így lehetséges meghóditanom?Amugy kb 3 hete vannak együtt a mostani barátjával..barátja is 16 éves.Én jelenleg most végezteem a sulival most leszek 19.2013. aug. 19. 15:41
1/4 anonim válasza:
Mi lehetséges? Hogy összejöttök? Nem hinném.
2/4 A kérdező kommentje:
csináltam egy áll facebookot ott leirtam mi a helyzet stb idézeteket is küldtem neki meg minde ki akarta deritenni kivagyok végül letiltott,megmondjam neki az eredetin,hogy én voltam és,hogy elnézést kérek töle vagy most mitcsináljak?pedig nagyon akarom ezt a lányt..
2013. aug. 19. 20:23
3/4 anonim válasza:
19 évesen nem kellett volna ekkora butaságot csinálni.Ál facebook.elnézést, de a facebookon kívül is van élet.Talán ha odamész hozzá és emberi módon megmondod neki, hogy teszik.Most ha megmondod neki, hogy mit csináltál, biztos nem fog veled szóba állni.Ha ennyire akarod, várj türelmesen.Ha komolyan szerelmes a másikba, úgy sincs esélyed, ha pedig nem komoly, akkor pedig légy türelmes és várd ki míg szabad lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
oké köszönöm akkor várok..:(
2013. aug. 19. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!