Beleszerettem egy olyan srácba, akit személyesen nem is ismerek! Egyáltalán lehetséges ez?
Az egyik barátnőm mesélte, hogy van egy 14 éves srác akit, a bátyja ismert meg Skype-on. Beszéltek egymással, chatteltek. Elmesélte nekem a barátnőm, hogy milyen jó fej meg minden, és fotót is mutatott róla. Eleinte nem éreztem semmit iránta, de mikor megmutatta, hogy mit írtak egymásnak, teljesen megőrültem. Persze tudom, hogy írni, meg mondani interneten keresztül akármit lehet, de ő más.
Nem is írtam vele soha, és nem is találkoztam vele személyesen, és még a hangját sem hallottam, de valahogy beleszerettem. Mit tehetnék? (Tudom hülye kérdés) L/13
jaj, bocsánat első vagyok nem olvastam el a leirást
nem lehetséges szerintem úgy hogy nem is beszéltetek még
EZ inkább még csak képzelt szerelem, úgy értem, hogy abból, amit tudsz róla kreáltál magadnak valakit, aki azonban csak a képzeletedben létezik úgy. Lehet, hogy ha te írnál vele, pláne személyesen találkoznátok és beszélnétek, akkor csalódnál, mert más, mint elképzelted és úgy már nem lennél "szerelmes". Szóval ez még inkább csak amolyan rajongás, igazán akkor lehetsz szerelmes, ha tényleg megismersz valakit. Ha csak leveleztek, lehetsz szerelmes a lelkébe, de ez még nem garantálja, hogy élőben mindenestül szeretni fogod és vonzani fog úgy, mint lelkiekben. Remélem, érted. :)
Amúgy nincs ezzel semmi baj, ez olyasmi, mint amikor "beleszeret" egy korodbeli lány egy filmsztárba vagy egy énekesbe mondjuk, csak kicsit realisztikusabb célpontot választottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!