Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges-e, hogy beleszerettem MacGyverbe? Normális ez? 14L
Ne félj, ez tényleg normális. Én is átestem ezen. Több sorozathősbe is szerelmes voltam ebben a korban, meg kicsit előbb. El fog múlni, csak nagyon kérlek, ne hidd, hogy a férfiak olyanok, mint a sorozatokban, mert akkor nagyot fogsz csalódni. Én kicsit beleestem ebbe a hibába, mert hajlamos vagyok túl sokat várni a páromtól (pl lásson a fejembe, tudja mire vágyom stb.) A nőket nagyon rosszul szocializálják, ez tény. Egész életükben a herceget várják, aztán folyamatosan koppannak, mert a párjuk nem fér bele abba a képbe, amit kitaláltak maguknak. A pasikat meg erre nem készítik fel, ő nem érti mi a baj és miért vagy hisztis. Az más dolog, hogy nekik meg a média sugallja, hogy az az igazi nő, akinek dinnyék vannak a mellkasán és 50 kg...
Fel a fejjel!
21/L
Én Herkulesbe voltam szerelmes 3 (!) évig, ő volt a titkos férjem :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!