Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a volt barátomba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a volt barátomba Mit tegyek?

Figyelt kérdés

nyár elején jártam egy sráccal akkor csak fellángolásnak tűnt , de mostanra teljesen beléestem.

Tudtommal utál , de úgy érzem hogy egy kicsit még érdeklődik irántam ,mert iskolába sokszor ránézek , és épp engem néz...

Nemtudom mit tegyek , de a szakításunk elég csúnyán végződött

Szerintetek van még valami esélyem ??

2012. jan. 31. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tutira van, bár ehhez tudni kéne, hogy mi volt az a nagyon csúnya szakítás. Ha egyszer már tetszettél neki, újból fel tudod kelteni a figyelmét, nekem sokszor bejött így, de ehhez többet kéne tudni, hogy mi volt nyár elején.
2012. jan. 31. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? Miért szakítottatok? azóta milyen a kapcsolatotok, mármint miből gondolod hogy utál?
2012. jan. 31. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:

1. válaszoló a körülmények igazából közös megbeszélés alapja volt , de én vetettem fel , és egy 3órás csúnya káromkodással teli vita volt , de egyszer ráírtam , és nagyon jól elbeszélgettem vele , amúgy meg a kapcsolatunk azóta annyi , hogy néha ráírok 40%-ba bunkón válaszol 60%-ba pedig kedvesen , nekem nincs semmi bajom vele amint látod , de egyik barátnőm kiderítette hogy szerinte nagyon jól nézek ki , és hogy akkor szerelmes volt belém és fát neki a szakítás..

2. kommentelő én 14 , ő 15éves

2012. jan. 31. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nincs gáz, mert tetszel a fiúnak, viszont ezek után valóban ne várd, hogy majd megint ő kezdeményez, vagy ilyesmi. Főleg ha az előző szakítás tényleg fájt neki. A másik az, hogy ha esetleg össze is jöhetnétek újra, nehogy bosszúból, most meg ő küldjön el téged. De az biztos, hogy tetszel neki, kedvesen próbálkozhatnál valami ilyesmivel: "Nagyon bánt, hogy akkor úgy veszekedtünk, még egyszer ne haragudj érte." Ebből tudni fogja, hogy részedről még nincs lezárva az ügy, vagy valami ilyesmi.
2012. jan. 31. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Azóval azt mondod hogy lépjek ugye ?

amit szerintem minél előbbk éne , mert bentlakásos suliba megy

2012. jan. 31. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!