Ez a csajozó tréning ugye átverés? :D (PUA)
Figyelt kérdés
Mostanában nem igazán jönnek össze a csajok,és utánanéztem ennek. [link] nagyon kamu szaga van a dolognak,esetleg volt valaki ilyenen aki volt ezen és megosztaná a tapasztalatait:)?2013. aug. 18. 20:33
1/11 anonim válasza:
Készítsd a pénztárcád a leszívásra.
3/11 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én vélekedek így erről,jól van:D
2013. aug. 18. 20:36
5/11 anonim válasza:
Miért lenne kamu. Ez is egy szolgáltatás. Önbizalom-hiányos, félénk, rutintalan srácokat csajozásra képeznek.
Mondjuk szerintem egy kissé béna, de azért jóképű srácnak érdemesebb inkább salsa iskolába beiratkoznia :)
7/11 anonim válasza:
nem kamu de kegyetlen drága ezért... inkább olvass könyveket róla
8/11 anonim válasza:
Ha jól értesültem erről, ez a szolgáltatás egy rendhagyó és látszatra "tahó" stílust "ajándékoz" annak, aki igénybe veszi. Ezt korábbi hasonló kérdés kommentjei között olvastam. Első felmerülő kérdés, hogy a nőknek valóban bejönne a "tahó" stílus és ezzel ennyire lehet aratni?... Egy picit gondoljon bele mindenki abba, hogy vajon szüleinknek, vagy nagyszüleinknek volt szüksége ilyen puákra? Pedig ráadásul akkoriban sokkal könnyebben és közvetlenebbül (ergo sikeresebben) ismerkedtek az emberek. A lényeg, amit ez a szolgáltatás is ad, a magabiztosság, és az önbizalom, ami része a "tahóságnak" is, de a tahó magatartással maximum rövidtávon lehet sikereket elérni. És íme, egy újabb szolgáltatás, ami azért jött létre, hogy a férfiak butábbik rétegének zsebéből kihalássza a sok-sok ropogós papírost. :) Sok sikert!
9/11 twoa. válasza:
Átverés!Ez a csávó másbol nem tud megélni inkább átveri a szerencsétleneket! Pénz kell a csajozáshoz és joképűség!Ezt nem értitek meg akkor szerintetek mire buknak a csajok? nincs varázsige rájuk!
10/11 anonim válasza:
társasági dinamikát,kommunikációt oktatnak.
ebből meg jön az,hogy aki jól mozog társaságban,tud kommunikálni,idegenekkel is az kb tud csajozni,vagyis nőkkel ismerkedni.
ennyi,nem varázsolni tanítanak,hanem a szociális viselkedéshez adnak útmutatót,társasági analfabétáknák és antiszociálisoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!