Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnék leszólítani az...

Hogy tudnék leszólítani az utcán úgy lányt, hogy ne legyek tolakodó?

Figyelt kérdés
Sok szép lányt látok, akivel szemezek is, és egyszerűen nem merek oda lépni, mivel nem tudom, hogy mit kéne mondanom neki. Hívjam el egy italra, sétára? Ti miként szoktátok ezt csinálni?

2013. aug. 18. 20:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
54%
Indirekt: nem tudatod hogy fel akarod szedni: ) direktnél nem kertelsz, hanem megmondod, hogy bejön neked a kiszemelt leányzó..
2014. aug. 12. 11:08
 42/55 anonim ***** válasza:
72%
Köszönöm! Ezektől a PUA-szakkifejezésektől sokszor már am hátam borsódzik! :)
2014. aug. 12. 14:37
 43/55 anonim ***** válasza:
50%
Nem szentírás amit ők leirnak, de azért vannak jó tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Egy biztos, a bocsi ne haragudj stb. kezdés az nagyon negatív és ezzel sok csaj is egyetért..
2014. aug. 12. 15:11
 44/55 A kérdező kommentje:
De hogyhogy negatív ez? Hiszen csak illedelmes vagyok, és nem rá rontok nem?
2014. aug. 12. 16:55
 45/55 anonim ***** válasza:
91%

Teljes mértékben érdemes megpróbálni. A baj csak az hogy ha esetleg nem jönne össze.... az nagyonnagyonhatalmasat rombol rajtad és ha ilyen nehezen tudod rávenni magad hogy megpróbáld másodjára mégnehezebb lesz.

De a 10edik után megszokod

Nekem az a problémám az ilyen ismerkedéssel, hogy a legtöbb lány NINCS egyedül pl ha kimegy sétálni a parka biztos visz magával egy barátnőt. Na ott megmutathatod mennyi önbizalmad van mert az nagyon nehéz dolog. Ha meg egyedül sétál az áldozatod....akkor nagy valószínűséggel megy valahová és nem azért sétál mert olyan kedve van, habár az is meglehet. Én 5ször keróztam körbe debrecenben a nagyerdőt, és nem találtam egyedül lévő, céltalanul sétálgató leányt. Erre ki tud megoldást?

2014. aug. 26. 20:22
 46/55 A kérdező kommentje:
Például bringázás közben rengeteg szép lányt látok, hogy kéne szóba elegyednem velük? :D
2014. szept. 5. 13:52
 47/55 anonim ***** válasza:
80%
Sehogy, mert vagy azt gondolná, hogy kéregetni akarnék, vagy pedig átb×na, hogy ő szingli, majd hirtelen ott teremne a 120 kilós gorillája.
2014. szept. 24. 20:45
 48/55 A kérdező kommentje:
Hát aki mondjuk egyedül megy az utcán, ott csak nem lesz senki, aki odaugrik. nem? :D
2014. szept. 24. 23:53
 49/55 anonim válasza:
95%

Na akkor rakjunk kicsit rendet a fejekben!

Lehet az utcáról barátnőt szerezni? Lehet. Nekem jött-e már össze barátnő az utcáról? Igen. Égtem már be csúnyán? Igen. Jött már oda a pasija fél perc múlva, hogy mégis mit akarok a csajtól? Igen!

Na akkor miért is lehet az utcán leszólítgatni nőket?

Meglátsz egy szép lányt hazafelé menet. Kívánod? Hogy a francba ne! Ki tiltja meg? Senki! A nagyapád mit mondana? "Menjél már oda fiam!" Ha van barátja? Akkor nem jött be ez van. Kevesebb vagy tőle? Hát rohadtul nem! Te örülnél neki ha egy csaj leszólítana téged? Valószínűleg. Na ez igaz a másik oldalra is.

Hogyan?

Ez legyen a fejedben: pasi vagyok tetszik ez a csaj és meg akarom szólítani. Amikor odamész 100% azt adod, hogy igen én most nem azért vagyok itt, hogy hurkát töltsek veled. Ezért is jó szerintem, ha egyszerűen megmondod, hogy bejön neked a lány, nem kell ide minden kamu duma. Tök őszintén mindent! Ha autentikus vagy akkor nem úgy fognak rád visszaemlékezni, mint valami perverzre. Ha meg bunkó a csaj, akkor meg bunkó... Kell neked egy hülye p*cs@?

2014. okt. 2. 17:46
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
kérdező próbáld meg. en oda merek menni de ez még bőven kevés. ha odamenni se mersz az meg 0. nekem az a bajom hogy ha elbszok valamit mindig próbálom kijavítani magam és csak rontok a helyzeten. túlmagyarázom es a végén már nem is arrol beszélek amiről akartam +nem teszek fel kérdéseket, ami miatt csak passzív részese a beszélgetésnek. (ha mosolyog az tuti jót jelent) tehát szinte szóhoz se jut ha akar, ha nem. de már olyan is volt hogy cukinak tartották. mosttanra olyanra fejlesztettem magam ,hogy a vége az szoktt lenni hogy hangosan megbeszélem magammal hogy bekussolok. aztán pár másodperc kínos csend (nem olyan kínos a hülyeségekhez képest amit összehordok) és megkérdezem a nevét, bemutatkozok és megkérdezem az elérhetőségét és hogy szereti e a kávét.a sok marhaság után csak értelmesnek hangzik akármit is mondok.tehát még ha olyan balfarok vagy mint én is lehet esélyed.csak ne kapj sokkot az adrenalintól mint én. XD
2014. nov. 1. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!