Hogy tudnék leszólítani az utcán úgy lányt, hogy ne legyek tolakodó?
Teljes mértékben érdemes megpróbálni. A baj csak az hogy ha esetleg nem jönne össze.... az nagyonnagyonhatalmasat rombol rajtad és ha ilyen nehezen tudod rávenni magad hogy megpróbáld másodjára mégnehezebb lesz.
De a 10edik után megszokod
Nekem az a problémám az ilyen ismerkedéssel, hogy a legtöbb lány NINCS egyedül pl ha kimegy sétálni a parka biztos visz magával egy barátnőt. Na ott megmutathatod mennyi önbizalmad van mert az nagyon nehéz dolog. Ha meg egyedül sétál az áldozatod....akkor nagy valószínűséggel megy valahová és nem azért sétál mert olyan kedve van, habár az is meglehet. Én 5ször keróztam körbe debrecenben a nagyerdőt, és nem találtam egyedül lévő, céltalanul sétálgató leányt. Erre ki tud megoldást?
Na akkor rakjunk kicsit rendet a fejekben!
Lehet az utcáról barátnőt szerezni? Lehet. Nekem jött-e már össze barátnő az utcáról? Igen. Égtem már be csúnyán? Igen. Jött már oda a pasija fél perc múlva, hogy mégis mit akarok a csajtól? Igen!
Na akkor miért is lehet az utcán leszólítgatni nőket?
Meglátsz egy szép lányt hazafelé menet. Kívánod? Hogy a francba ne! Ki tiltja meg? Senki! A nagyapád mit mondana? "Menjél már oda fiam!" Ha van barátja? Akkor nem jött be ez van. Kevesebb vagy tőle? Hát rohadtul nem! Te örülnél neki ha egy csaj leszólítana téged? Valószínűleg. Na ez igaz a másik oldalra is.
Hogyan?
Ez legyen a fejedben: pasi vagyok tetszik ez a csaj és meg akarom szólítani. Amikor odamész 100% azt adod, hogy igen én most nem azért vagyok itt, hogy hurkát töltsek veled. Ezért is jó szerintem, ha egyszerűen megmondod, hogy bejön neked a lány, nem kell ide minden kamu duma. Tök őszintén mindent! Ha autentikus vagy akkor nem úgy fognak rád visszaemlékezni, mint valami perverzre. Ha meg bunkó a csaj, akkor meg bunkó... Kell neked egy hülye p*cs@?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!