Hogy tudnék leszólítani az utcán úgy lányt, hogy ne legyek tolakodó?
Figyelt kérdés
Sok szép lányt látok, akivel szemezek is, és egyszerűen nem merek oda lépni, mivel nem tudom, hogy mit kéne mondanom neki. Hívjam el egy italra, sétára? Ti miként szoktátok ezt csinálni?2013. aug. 18. 20:02
31/55 anonim válasza:
#13: én szívesen olvasnám több sztoridat :) és lehet h mások is
32/55 anonim válasza:
Én lány vagyok és már többször jöttek oda hozzám, de sosem lett belőle semmi végül. Egyszer pl az utcán mentem és egy autos pasi megállt előttem, hogy az előző utcában látott meg és azóta jöt utánnam, de nem akar megijeszteni, csak elvinni egy kavéra vagy meghívni vhova...helyes pasi volt, de idősebb, mint én én meg kcsit megijedtem, hogy így követ és mondtam neki, hogy után nem ismerkedem, akkor mondta, hogy a számom hadd kérje el, de azt sem adtam meg neki. Máskor meg egy srác adta oda a buszon a számát, de nem hívtam fel...Persze ez attól is függ, hogy mennyire tetszik vki, de ahhoz nagyon durva vonzódást kellene éreznem előre, hogy egy ismeretlen srácot felhívjak. Nálam pl a béna duma se jön be, hogy pl ha visszamosolygok akkor "köszi a mosolyt" meg ilyenek, mint ahogy vki írta....pfff...legyen a srác magabiztos, mert ha túl kétségbeesetten próbál kontaktust teremteni akkor elveszíti a vonzerejét az egész.
33/55 anonim válasza:
Szerintem ne a neveddel kezd. Egyszer elszólítottak, és olyan váratlan volt, hogy hirtelen azt se tudtam mit akar (metróról robogtam lefelé a végállomáson) és a nevére se emlékszem már, pedig lehet megkeresném (megmondtam neki a nevem de sok névrokon miatt azóta se talált meg neten ).
Szóval ne a neved legyen az első :D
34/55 A kérdező kommentje:
Például olyan szöveggel lehetne nyitni, ha épp megy egy lány az utcán, oda szaladok mellé és mondom neki, hogy ne haragudj zavarlak most téged, illetve sietsz valahová? :D
2014. ápr. 27. 22:30
35/55 anonim válasza:
ne szaladj oda, meg ne is kérdezz ilyet ez tök béna
állítsd meg és beszélgess vele normálisan, h ismerkedni akarsz
36/55 A kérdező kommentje:
Igen de ha pl. csak úgy szemben jön velem egy szép lány, akkor váratlanul hogy szólíthatom meg? :)
2014. máj. 17. 13:21
38/55 anonim válasza:
a ne haragudj, bocsánat stb. ezeket a szavakat kerüld....bizonytalanságot tükröz, és persze a csajok a határozott pasikat jobban kedvelik. Egyébként kezdhetsz egyszerű segítség kérő szöveggel is pl. nem tudod hol van a közelben xy hely bolt, cukrászda stb. aztán átvezetheted számcserés zárássá.
39/55 anonim válasza:
de google a barátod beirod indirekt vagy direkt nyitások vagy szimplán hogy ismerkedés sok száz találat lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!