Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnék leszólítani az...

Hogy tudnék leszólítani az utcán úgy lányt, hogy ne legyek tolakodó?

Figyelt kérdés
Sok szép lányt látok, akivel szemezek is, és egyszerűen nem merek oda lépni, mivel nem tudom, hogy mit kéne mondanom neki. Hívjam el egy italra, sétára? Ti miként szoktátok ezt csinálni?

2013. aug. 18. 20:02
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
11%
00:12 Senkinek sem kötelessége csak azért leállni veled mert te nem tudsz máshol ismerkedni. Ennyi. A fiúk úgy viselkednek mintha a lányoknak kötelező lenne venni a közeledésük és számonkérik őket ha mást merészelnek.
2013. aug. 20. 00:15
 22/55 anonim ***** válasza:
0%
Ja és úgy beszélsz mintha legalábbis kést tartanának a torkodhoz hogy ismerkedj ("nem szórakozásból teszi"). Pedig elég gáz akinek nincs más életcéja mint járni valakivel... Nem állatok vagyunk, de még azok is tudják valamennyire irányítani az ösztöneik.
2013. aug. 20. 00:17
 23/55 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem a "járásra" megy ki. legalábbis nálam biztos nem, csak barátkozni, ismerkedni szeretnék, ha megtetszik nekem valaki. nekem egy barát sokkal többet tud érni ,mint egy semmilyen kapcsolat.
2013. aug. 20. 00:19
 24/55 anonim ***** válasza:
13%
"mit nézel köccccsög?"
2013. szept. 30. 00:58
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szemezéssel mindig az volt a gond, hogy zavarba jöttem, és féltem, hogy nem jövök be az adott srácnak. Jó, ha a fiúk viszonylag hamar vennék a lapot, és akár leszállnának a lány után a metróról. Lehet, hogy egy barátnőt nyernek vele...

Én este sokkal kevésbé bízok az ilyen szitukban, nappal még belemennék.

2013. nov. 3. 16:53
 26/55 anonim ***** válasza:
92%
Lány vagyok...Szerintem a fiúk bátrabbak kéne legyenek. Mert velem is sok fiú szemezik, meg rám mosolyog de nem mer oda jönni hozzám. Egy fiú kell kezdeményezzen és nem a lány nekem ez a véleményem. Ha valaki tényleg nagyon tetszik vegyél bátorságot és nyugodtan menny oda. Mi lányok szeressük ha a fiú merész, és fel vállalja az érzéseit. Lehet szerencséd lesz és össze jön vele valami, és nyugodtan hívd meg valahova pld. egy csöndes helyre ahol beszélgethettek és megismerkedtek. Sok sikert!!!! :)
2013. nov. 19. 19:16
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

én pedig azt vettem észre, hogy az alacsonyabb intelligenciájú pasik gátlástalanabbak, és anélkül, hogy észrevennék magukat, megállás nélkül zaklatnak egy lányt..

de aki nem ilyen, az félősebb.

2013. nov. 20. 20:54
 28/55 anonim válasza:
79%
Ha meg az a reakciója, hogy "mit nézel köcsög" akkor örülj mert még az elején kiderült hogy defektes :D
2013. dec. 11. 09:44
 29/55 anonim ***** válasza:
85%

Vegyük szèpen azt is szàmítasba,hogy a lányoknak egy komoly %-a ri.banc.

Nem feltétlenük a külsőben nyílvánul meg,hanem a személyisègükben.

2014. márc. 19. 00:22
 30/55 anonim ***** válasza:

a 2 válaszoló ötlete jó csak a vége nem a "van e programod",mert ezzel azonnal tukmálod magad.

pont fordítva érdemes "most nem maradok sokáig,mert megyek vissza a ...."

ez egy ilyen áll időkorlát,amivel biztosítod,hogy nem ragadsz a nyakán,amit ha minden jól alakul,akkor nem tartasz be természetesen.

2014. márc. 19. 01:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!