Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnék leszólítani az...

Hogy tudnék leszólítani az utcán úgy lányt, hogy ne legyek tolakodó?

Figyelt kérdés
Sok szép lányt látok, akivel szemezek is, és egyszerűen nem merek oda lépni, mivel nem tudom, hogy mit kéne mondanom neki. Hívjam el egy italra, sétára? Ti miként szoktátok ezt csinálni?

2013. aug. 18. 20:02
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

Hát, ha van benned elég bátorság, és fel tudod vállalni egy esetleges durva elutasításnak a kockázatát, akkor megpróbálhatod este, végülis veszíteni nem veszíthetsz semmit. Olyan ez, mint egy szerencsejáték, csak nem kerül pénzbe.

Egy kicsit még rám is van ilyen hatássa a sötétnek, mondjuk későn éjjel azért már nem mászkálok odakint. Ha adódna is egy ilyen helyzet, akkor meg arra gondolok, hogy a sötétben már valószínűleg megy, siet haza az illető lány, nő. Azt mondjuk tényleg nem lehet tudni, hogy nincsen-e benne ital, amitől esetleg ő is nyitottabb lehetne erre a dologra.

A nappali nyüzsgést azt én sem bírom, de persze nem ezzel van a fő bajom, hanem a bátorságnak, önbizalomnak a hiányával.

2013. aug. 19. 01:14
 12/55 A kérdező kommentje:
Persze az önbizalom a gond, meg a visszautasítástól való félelem. Viszont az biztos, hogyha mondjuk egy megállóban csak mi ketten vagyunk és senki más akkor jóval nagyobb merszem lenne odamenni bárkihez is, mint egy tömött helyen.
2013. aug. 19. 01:31
 13/55 anonim ***** válasza:
100%

Néha mi is azt kívánjuk, hogy a pasik legyenek kicsit merészebbek. Női oldalról -csak megnyugtatásképpen- rengetegszer alig várjuk, hogy az az adott pasi leszólítson. Velem is sokszor volt már ilyen szitu. Pont egy hete kb. metrón ültem, és épp megállt egy megállóban, és kint egy srác felszállásra várt, és meglátott még a mozgó metróban ülve. Összenéztünk pár mp-re, aztán én elkaptam a tekintetem. Láttam hogy direkt odasétál ehhez a kocsihoz, amiben én ültem és felszállt. Pont velem szemben ült le. Nem néztem rá, de láttam hogy folyamatosan engem néz. Nem azért nem viszonoztam a pillantását, mert nem jött be, hanem mert éreztem, hogy már így is totál el vagyok pirulva. :D Rettentő zavarban voltam, mert igazán helyes srác volt. Aztán ő felállt, hogy leszálljon a metróról, és még utólag visszanézett, akkor ránéztem és elmosolyodtam, de arra már nem reagált.

Ilyenkor mindig az jár bennem, hogy húú milyen izgi lenne pl. ha elővenne egy papírfecnit és ráírná a számát és a kezembe adná, mielőtt leszáll. Én tuti felhívnám, ez már elég nagy lépés ahhoz, hogy a következőt én tegyem magam. Vagy ráírná a facebook nevét (mondjuk nekem nincs fb-om, de más lányoknál bejöhet). Mondjuk biztos van olyan csaj is, akinek ez nem tetszene, mert hát "jaj persze még én keressem". Náluk lehet inkább a rögtön személyes kapcsolatteremtés jönne be.

Szóval szerintem próbálkozzatok nyugodtan, mert sok helyzetben lenne esély.

Amitől inkább félni lehet szerintem, hogy mi van ha már foglalt a csaj/pasi és te nagyban bámulod. EZ az egyetlen veszélye a dolognak. A visszautasítástól meg nem kell annyira félni. :)

Van még sok ilyen érdekes sztorim, de nem akarok kisregényt írni, már így is hosszúra sikeredett!

Sok szerencsét neked! :)

2013. aug. 19. 10:40
 14/55 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy egy lány is írt! :D

Ezen a cetlis dolgon már én is gondolkodtam. Lehet majd előre gyártok... :D

Meg mondjuk lehet akkor is nagyobb bátorságom lenne, ha épp ismerősökkel vagyok.

2013. aug. 19. 11:33
 15/55 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon rossz megközelítés, éjszaka a legtöbb ember, főleg a lányok nem nyugodtak hanem sokkal jobban félnek és vigyáznak. Nem biztos, hogy jó rekaciót fog kiváltani ha éjszaka a kihalt megállóban közelítesz meg valakit. Bár szerintem ez a leszólítás eleve halott dolog. Én legalábbis nem azért megyek ki az utcára, hogy életem szerelmét megtaláljam, hanem hogy elintézzem a dolgaim. Meg nem azért de akárki lehetsz, a baltás gyilkos is, idegenekkel az ember nem bizalmaskodik kihalt helyeken.
2013. aug. 19. 16:50
 16/55 A kérdező kommentje:

Hát szerintem kinézetre sem olyan vagyok, mint egy gyilkos... :D

Egyébként szerintem meg simán lehet, hogy egyszer az utcán botlasz bele életed szerelmébe.

2013. aug. 19. 17:29
 17/55 anonim ***** válasza:
73%
Nem a középkorban vagyunk nem a kinézetedtől függ, hogy milyen vagy. És legalább ugyanannyi esélye, hogy valami perverzzel találkozol. Én pl életem szerelmével nem találkoztam még az utcán, ellenben mindenféle beteg emberrel gyakran. Majd ha egyszer lesz egy lányod, valószínűleg te sem azt fogod neki tanítani, hogy kislányom állj csak le idegenekkel, hátha ők életed szerelmei. Lányként ez baromira nem vicces.
2013. aug. 19. 17:34
 18/55 A kérdező kommentje:
Értem én persze... :)
2013. aug. 19. 18:38
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Eddig én is így voltam de ma egyedül kicsit mászkáltam Pesten és egy két lánynál azért bepróbálkoztam, persze volt olyan akinél én hülye féltem és nem mentem oda hozzá pedig nagyon szép volt, ráadásul velem egy idős és gondolkoztam hogy visszamegyek de az elég gáz lett volna..
2013. aug. 19. 23:21
 20/55 anonim ***** válasza:
82%

Jólesett ez a biztatás a lány hozzászólótól!

Hát, az eddigiekből kifolyólag azt tudom mondani, hogy nagyon nagy kár, hogy nem látják az emberek egymásnak a gondolatait! Ez talán a legnagyobb baj szerintem. Mennyivel könnyebb lenne, hogyha előre tudnánk, hogy a kiszemelt hogyan reagálna, tehát hogy érdemes-e hozzá odamenni, vagy pedig nem. Arra meg persze hiába várok, hogy engem szólítson meg valaki ismerkedési szándékkal.

Amiket a 15-ös és 17-es írt, azokkal én is tisztában vagyok, meg szerintem a kérdező is. Sőt, pontosan ez az ördögi kör benne! Tudjuk nagyon jól, hogy milyen világban élünk, de mivel nincsen bátorságunk, nem is merjük mindezt megtenni. Tehát ésszerű az érvelés, de ha mindenki így gondolkozna, akkor soha senki sem merne megszólítani senkit. Akik bátrak, azok kockáztatnak.

Az egésznek pedig az az oka, hogy akik ilyen dolgokkal próbálkoznak, azok nagy valószínűség szerint kényszerhelyzetben vannak, nincsen hol ismerkedniük, nincsen társaságuk. Én legalábbis így vagyok vele! Erre szerintem nem nehéz rájönni. Tehát ha valaki egy normális tisztelettudó szöveggel odamegy egy lányhoz, nőhöz, akkor ők mindig gondoljanak arra, hogy bizonyára nem szórakozásból teszi mindezt, hanem azért, mert nincsen más lehetősége. De persze mindez történhet akkor is, ha valakinek van más lehetősége, csak éppen a kiszemelt annyira jól néz ki, hogy megpróbálkozik odamenni hozzá. Ezek a dolgok össze is keverednek, nyilván én is olyanokhoz mennék oda, ha meg merném tenni, akiknek valami megfog a kinézetében.

2013. aug. 20. 00:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!