Hogy szólítsak meg egy lányt?
# 4/5
Nagyon el lehetsz keseredve. Eddig tuti olyan lányokkal találkoztál akik nem érdemelnek rendes embert.
Én mindig barátokon keresztűl ismerkedtem és bár nem nézek ki jól még kövér is vagyok ,de nagyrészt sikeres vagyok. A kinézeteden nem múlik semmi.
Adj a külsődre, ápolt legyél, kellemes illatú, mosolyogj mindig ,légy humoros,határozott,stílusos és nem lesz nő aki ellenállna..
Kérdező: Szia, megtudnád mondani ,hogy ez a villamos hová tart?
Persze, blablabla..
Köszönöm, tudom hülyén hangzik ,de csak azért szálltam fel mert amikor megláttalak teljesen megfeledkeztem magamról.
Ezek után valami történni fog. Vagy valami perverz állatnak néz vagy romantikusnak gondol vagy elutasít ,mert "van párja".
Olvass el egy testbeszédről szóló könyvet nagyon sokat segíthet pl alan pease testbeszéd a szerelemben
Vagy kicsit átfogóbban általánosan a testbeszédről Alan Pease A Testbeszéd Enciklopédiája.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!