Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsak le egy lányt...

Hogyan szólítsak le egy lányt a buszon?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
"Ha nincs hova kapaszkodnod, megengedem hogy a péniszembe kapaszkodj."
2013. máj. 21. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha én nem lennék férjnél, akkor szívesen elfogadnám a közeledését egy kedves fiúnak a buszon, ha ezt mondaná:

- szia, ne haragudj, de szerintem nagyon szép vagy, megengednéd, hogy megismerjelek? Esetleg eljönnél meginni velem egy üdítőt?

- szia, bocsánat, hogy megszólítalak, de láttam, hogy milyen könyvet olvasol. Nekem is a kedvencem, stb stb...

Valami ilyesmi. Legyél kedves, mosolyogj, és ne legyél tolakodó. Ne akarj menőzni, mert olyat csak nagyon gáz lányok szeretnek.

2013. máj. 21. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát pon úgy, mint a vonaton
2013. máj. 21. 16:31
 4/6 anonim válasza:

Te is ezzel a busszal utazol?

:DD

2013. máj. 21. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbben zenét hallgatnak: szia, milyen zenét hallgatsz, mi a szám címe? -válaszol-, am XY-nak hívnak, nincs kedved a hétvégén eljönni fagyizni/találkozni/stb?

akik olvasnak, tőlük megkérdezheted, mit olvasnak (ha nem olvastad a könyvet, akk ne mond, h ismered, mert akk arról fogtok egy ideig beszélgetni és az azért elég kínos)

akik csak úgy vannak, hozzájuk nyugodtan, magabiztosan és mosolygósan menj ode, mutatkozz be, és csak spontán hívd el vhova egyik délután. nem kell komoly dologra gondolni, a lényeg az, h határozott(!!) és magabiztos legyél, de ne nagyképű, mosolygós, esetleg vhogy nevettesd meg stb.

egyik fiú barátom mondta, neki az a csajozós módszere, h buszon utazva egy neki tetsző lány lábát leönti egy kis vízzel "véletlenül", utána meg kárpótlásul elhívja vhova. fura módszer, de mindig van barátnője, és eddig csak néhányszor küldték egy a p*csába:DD

2013. máj. 21. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
első, te balf@sz :DDDDDD
2013. máj. 21. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!