Fiúk! Ti hogy jeleztek ha nem akartok találkozni? (lent)
Van egy fiú akivel régóta beszélek NETEN.Elején mondta ,hogy majd jön,és találkozunk ,linkelgette a buszokat.Én akkor még nem reagáltam rá.De most ,amikor mondom hogy találkozzunk azt mondja,hogy szeretne látni de későn ér haza mert focizik,és így nem nagyon megoldható.78km-er a távolság.ÉS egyre jobban hiszem azt hogy nem is akar látni,hiába mondja ,hogy de igen akar.
Segítsetek !
Igen mert már elkezdődtek a felkészítők sajnos :/
és így csak szombaton van otthon meg vasárnap.
Velem is ez volt csak én vagyok a fiú és a lánnyal volt úgy hogy mikor feldobtam a lehetőséget, hogy jöjjön le ő mert jobb, és egyszerűbb, vagy lemegyek és utána jöjjön le velem akkor jött kifogásokkal meg "húzta száját" így bennem elveszett az érdeklődés.
Az oké ha én cselekszek/teszek "mindent" de ő meg sem mozdulhat. Felajánlottam hogy kifizetem még utazást is, vagy találkozzunk fél úton de neeem! Innentől leszarom :)
Igen,de akkor mit csináljak ?://
Ha én megyek az nem vet rossz fényt az egészre?:/ Mert szerintem elsőnek a fiúnak kellene jönnie..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!