Velem van a baj? Elhívnak találkozni, aztán meggondolják magukat.
Mióta kiléptem egy hosszabb kapcsolatból,azóta sokan írogatnak facebookon (nagyrészt olyanok,akikkel személyesen találkoztam már 1-2szer). (Személyesen is kezdeményeztek már,de az elég ritka.) És legtöbben már első pár beszélgetésnél írják,hogy találkozhatnánk,mondanak is egy időpontot,de általában pont nem szoktam ráérni (pedig nem vagyok az az elfoglalt kisasszony,de vhogy mindig így jön ki),ezt rögtön közlöm is velük,aztán ha szimpatikus a srác (eddig 3szor fordult elő),akkor hozzá is teszem rögtön,hogy beszéljünk meg egy másik időpontot. Írják,h majd megbeszéljük :) De semmi... Erre elhívom én őket,de nem érnek rá. Most ez mi?? :( Ennyire érdekeltem őket,hogy elsőre nemet mondok (mert nem érek rá,és ezt ki is hangsúlyoztam,h nem velük van a baj,csak tényleg nem érek rá),és többször meg se próbálják?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!