Ha elhív titeket egy fiú találkozni, ti azt randinak veszitek vagy csak egy sima találkozás?
Figyelt kérdés
elhívott egy fiú, (aki nem mellesleg tetszik is) hogy találkozzunk. ezt ti most randinak vennétek? még őszintén sose randiztam és nem tudom, most ezt annak vegyem e vagy nem2013. aug. 6. 16:04
1/4 anonim válasza:
ha annak veszed végig arra gondoslz könynen zavarba jöhetsz. vedd csak találkozónak és majd ahogy alakul..
3/4 anonim válasza:
én sose randi céllal hívok el vkit, inkább csak haverkodásból aztán meglátjuk ;)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) én se randiként fogom fel, mert lehet rosszul sül el, viszont így is izgulok, mert azért tetszik a fiú :)
2013. aug. 6. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!