Hogyan tudnám jobban megismerni?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki bejön nekem . Ismerjük egymást de nem annyira , hogy most ilyen nagy haverok lennénk , hanem csak köszönünk egmásnak ... Jobban megszeretném ismerni , ha csak " barátnak " is , de nem tudom , hogy hogyan " kezdeményezzek " ... Valakinek valami jó tippe :)) ?2013. aug. 14. 10:22
1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni , hogy pár évvel nagyobb ( de ez annyira nem számít )
2013. aug. 14. 10:25
2/5 anonim válasza:
pár évvel IDŐSEBB ;)
amúgy szerintem próbálj meg vele beszélgetni többet, írj rá face-n stb. Majd kialakul
3/5 anonim válasza:
Ha ezt igy elmondod őszintén a másik embernek, akkor egyrészt biztos szerzel egy barátot, másrészt esélyed lesz arra, hogy több is kialakuljon, ha kiakar.
Szóval ezt mond meg neki-igy.
4/5 anonim válasza:
Mennyivel idősebb? Egyébként meg írj rá Facebookon,próbálj meg vele többet beszélni,esetleg találkozni. És akkor majd el dől,hogy érdemes-e többet kialakítani a barátságnál,vagy nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)) Jó tippek , csak remélem meg is merem tenni mert kicsit félek a dologtól , de hát az élet arra való , hogy legyözzük a félelmeinket nem ? :))
2013. aug. 14. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!