Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehetne jobban megismer...

Hogyan lehetne jobban megismerni egy bolti eladót (kasszás lány)? Valaki ismerkedett már ilyen felállásban?

Figyelt kérdés
Neten nem találom,baráti köréből nem ismerek senkit!
2013. jún. 23. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pl. Dicsérd meg, nem is tudtad, hogy ilyen szép lányt is alkalmaznak itt.

Milyen szép a mosolyod/arcod/szemed/haj......

2013. jún. 23. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha nagyon forgalmas helyen dolgozik, akkor esetleg megvárod munka után, és elhívod egy kávéra. Ha igent mond, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor nem te vagy az esete.

Én anno így jöttem össze egy virágos lánnyal. Merj kérdezni, az nem kerül semmibe! ;)

2013. jún. 23. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Rabold ki, fizess hamis pénzzel, szívad meg olyanokkal hogy a legproblémásabb árukat veszed meg... Közben meg mehet a nyomulás. De ha ronda vagy csak a börtönben fog veled öszejönni a Késes Guszti
2013. jún. 23. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:

mondj neki valami ilyet mikor fizetsz..

szia, nagyon tetszik a mosolyod, nem iszunk meg valamikor 1 kávét ?

ilyesmi ... légy kreatív.

2013. jún. 23. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:
most a dexterből jutott eszembe egy jelenet erről :D
2013. jún. 23. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Én jobbat tudok. Tényleg legyél kreatív. De pl ha élelmiszer boltban dolgozik akkor vegyél újhagymát, és mondd hogy ezt neki vetted, és add át úgy mint egy virágcsokrot. Vagy valami hasonló. Röhögni fog ha poénos csaj, ha meg nem az, akkor úgyis mindegy...
2013. jún. 23. 13:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Melyik jelenet jutott az eszedbe?
2013. jún. 23. 13:57
 8/11 A kérdező kommentje:

6-os

Jó ötlet!

2013. jún. 23. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
De még jobb ha kifigyeled merre megy haza aztán egyik nap belelőssz egy altatólövedéket aztán irány hazafele a csajjal.
2013. jún. 23. 14:02
 10/11 anonim válasza:
En pont igy jottem ossze a parommal. Parszor lattam de nem nala fizettem, aztan mar direkt oda alltam. Elsore azt mondta neki teljesen meglepve, hogy, itt mar angyalok is dolgoznak? :D tetszett neki, mikor masodjara mentem, adta a blokkot, megkerdeztem hogy a telefonszama rajta van-e a blokkon, persze hogy nincs, mondom es esetleg rairod? :D azota mar egyutt vagyunk xD
2013. júl. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!