Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nálatok is így megy ez?

Fiúk! Nálatok is így megy ez?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a mai srácok csak a mellre, meg a fenékre mennek? Ha van egy jó fej lány, aki viszonylag szép, de nincs mit rajta fogni, akkor máris 'selejt'? Hogy működik ez, mikor növi(te)k ki? (ha lehet, 12-18 között írjanak, fiúk!)

2013. aug. 13. 22:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jaj te, nem mindenkinél így van :) Engem például nem is érdekel nagyon a mell meg a fenék. Nekem az a fontos hogy szép arca legyen, szép haja, igényes legyen, meg ilyen apróság hogy szép körmök... ilyenekkel teljesen le lehet kenyerezni :DD Meg nagyon szeretem a szép lábakat... xD. Ezt nézem meg legelőször, úgy szexuális téren :D
2013. aug. 14. 12:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Dehogy selejt, nekem pl. fontos, hogy az arca szép legyen. Ha valakinek nagyok a mellei, és jó a segge, az már azt jelenti, hogy kb. 1-2 napra jó. Úgy értem pár nap után le se szar. Ja és az ilyeneknek csak a divatb*zik jönnek be. Most a saját korosztályomról beszéltem. 15/F Amúgy kérdező hány éves vagy?
2013. aug. 14. 17:21
 23/24 A kérdező kommentje:
14 leszek!:)
2013. aug. 14. 17:24
 24/24 anonim válasza:

Sose voltam ilyen korban, így nincs mit kinőni. Mindenki másképp szép, nem kell feltétlen xxl-es méretei legyenek.

Egy szép arc és kultúrált méretek sokkal vonzóbbak számomra mint az eltúlzott méretek.

18/f

2013. aug. 14. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!