Miért van az, hogy a mai srácok csak a mellre, meg a fenékre mennek? Ha van egy jó fej lány, aki viszonylag szép, de nincs mit rajta fogni, akkor máris 'selejt'? Hogy működik ez, mikor növi(te)k ki? (ha lehet, 12-18 között írjanak, fiúk!)
Sajnállak. Úgy látom sok hülye fiú van körülötted. A normális fiúknak nem számít ez egyáltalán. Vannak normális helyes fiúk, akik nem ilyenek, de a legtöbb lány nem foglalkozik velük. Lányok átnéznek rajtunk és csak a menő hülye-gyerekek érdeklik. Te talán nem ilyen vagy. Én alig fél maréknyi normális lányt ismerek. 14/F
2013. aug. 13. 22:38
12/24 anonim válasza:
Hát, nekem van egy 16 éves öcsém, és tudom, hogy kb úgy megy, ahogy leírtad...
Sajna mostanában, pár éve ez van, keress idősebbek közt magadnak, vagy addig ne pasizz, amig öregebb nem leszel te magad.
2013. aug. 13. 22:42
13/24 anonim válasza:
Nem mindenkinél van ez.
Nálam,ha már megkedveltem belsőre,akkor másképpen látom.
2013. aug. 13. 23:13
14/24 anonim válasza:
12es vagyok megint.
13as, nehezen kedveled meg, ha a külseje miatt nem is kezdesz ki vele...
Akármit is mondotok, a mai fiatalságot cseppet se érdekli a belső, csak a szex és a többi külsőség számít már.
És csak az jó csaj, aki elég könnyen megkapható, és/vagy jó a teste.
2013. aug. 13. 23:16
15/24 anonim válasza:
De,mert volt már rá példa.
Mivel neten kezdtünk beszélgetni és csak az arcát láttam előtte.
Testre meg egyáltalán nem olyan volt,mert nagyon vékony volt,de nem zavart utána már.
2013. aug. 13. 23:28
16/24 anonim válasza:
Azért, mert a mai srácokkal vagytok el foglalva, ha az agyatok nem rájuk lenne koncentrálódva, akkor észre vennétek, hogy vannak másmilyen fiúk is csak azokra nem figyeltek.
2013. aug. 13. 23:44
17/24 anonim válasza:
Mert jól meg akarják kúrni az illetőt.
2013. aug. 14. 01:30
18/24 anonim válasza:
ÉN megnézem milyen a lány külseje ,de ha nem egyezik a stílusunk akkor szóba se jöhet ráadásul a környezetemben 1 értelmes lány sincs... 16f
2013. aug. 14. 11:17
19/24 anonim válasza:
18
szóval nálam is a stílus az első.
2013. aug. 14. 11:25
20/24 anonim válasza:
nekem sincs nagy mellem, de elég sok fiúnak bejövök(nem nagyképűségből mondom!)
ha jófej vagy és "viszonylag szép" akkor simán van esélyed....
így legalább tudjuk, hogy nem a nagy mellünk miatt tapadnak ránk a pasik...;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!