Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Segítséget kérnék?

Segítséget kérnék?

Figyelt kérdés

Ismerkedés témában kérnék tanácsot, segítséget tőletek.

A helyzet az, hogy húszas éveim vége fele járó független férfi vagyok. Szeretnék megismerni egy normális értékrendű, csinos, komoly kapcsolatot szerető, de nem prűd, vagány lányt. Tudom erre csípőből lehetne írni, hogy, járj szórakozni társaságba, net stb. Hát járok is, legtöbbször össze is jön valami, mert nagyon kommunikatív vagyok sportos és szebb, mint az ördög. Ezeknek az ismeretségeknek a szexszel végződő része kb. így zajlik.

Én: -szia. Mizujs, van e egy cigid, hol van itt jó buli, stb. ismerkedős duma

Lány: -Válaszol valamit elmondja mit csinál errefele stb.

Én: -Aha tényleg? Az tök jó…

Lány: -Jaja és képzeld ez meg az történt (rossz dolgok) blablabla…

Én: -Ténleg ez szörnyü, pedig szerintem te nem ezt érdemled blablabla…

Lány: -Aha de akkor is olyan szar…

Én: -Tudom, de nyugodj meg kicsim minden rendben lesz. Gyere, aludj nálam.

Lány: -Vagy igent mond vagy hogy persze csak megdugnám….

Én: - Háritok valamivel hogy nem vagy te olyan jó bő meg, hogy arra kapok mást, meg dugtam már eleget. stb. stb.

Lány: - jól van (hihihi )

Meg ott van a többi amelyik szerelmes valakibe akit egy éve nem látott, vagy csalódott vagy tök jól elvan egyedül vagy van pasija, vagy a fene tudja mi baja csak nincs nyitva a szíve egy normális kapcsolatra.

Szerintem egy ismerekedésnek így kéne kinéznie, optimális esetben:

Neten: Pár mondat max 1-2 napos beszegetés számcsere randi megbeszélése

1. Randi beszélgetés (Számcser ha nem neten ismerkedtünk)

2. Randi beszélgetés, hülyéskedés

3. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók,

4. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program

5. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program

6. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program

7. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program, este együttalvás szex.

És így tovább,

Én világ életembe komoly kapcsolatot szerettem volna hűséges és őszinte vagyok. Csak sajnos azt veszem észre, hogy a legtöbb lány ilyen vagy olyan oknál fogva alkalmatlan egy normális kapcsolatra. A kérdésem arra irányulna, hogy van e olyan hely vagy módszer ahol, vagy amivel kiszúrhatnák, megismerhetnék olyan lányt, aki az elvárásaimnak megfelel, illetve hogy szerintetek min kéne változtatnom, hogy társat találjak magamnak?

Köszönöm a válaszokat.

2013. aug. 12. 04:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
az a baj hogy te nem vagy normális...
2013. aug. 12. 11:19
 12/25 anonim ***** válasza:
Már ki ???
2013. aug. 12. 18:38
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

9. Köszön a választ. Én később vesztettem el a szüzességem, olyan 20 éves lehettem, Szeretem a szexet, és igyekszem örömet okozni a partneremnek, de nem vagyok megbolondulva azért, hogy dugjak, többre értékelek egy sétát, beszélgetést, közös programot

11. Ha ezt nekem mondtad, az a válaszom hogy nem is keresek "normális" lányt, csak annyira legyen "nem normális" mint én. :) Remélnem érted. Azért kifejthetnéd bővebben, hogy ezt mért gondolod.

2013. aug. 12. 21:33
 14/25 anonim ***** válasza:
9-10-es vagyok. Pont ezért írtam le neked, hogy nagyon nehéz lesz partnert találnod. Amiket írtam a mostani lányokra értettem akik között keresed a majdnem lehetetlen lányt.
2013. aug. 12. 22:47
 15/25 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. De írtam, hogy a húszas éveim vége felé járok, tehát 30-as korosztályban is keresgélek, de az elmondottak sajnos rájuk is igazak.
2013. aug. 12. 23:10
 16/25 anonim ***** válasza:
Azt nem feltételeztem, hogy tíz évvel keresel idősebb hölgyet. Sajnos álltalában a férfiak sokkal fiatalabbat keresnek mint ők maguk. Itt a gyakorin 30-40 éves nők már öregek és nem valók szexre, fonnyadtak. Ezek nem az én véleményem hanem ezt látom a kérdésekből és válaszokból. 44/ NŐ vagyok.
2013. aug. 13. 08:18
 17/25 A kérdező kommentje:
Én találkoztam már 30 fölötti nővel, aki tíz évet simán letagadhatna. Minden csak azon múlik, hogy egy nő mennyit tesz magáért. Rendszeres mozgással, tudatos táplálkozással sokat tehetnek a hölgyek is a testükért, egészségükért és még meg sem említettem a sminket és az öltözködést. Sajnos viszont a hölgyek többsége semmit nem tesz, hogy jól, né, zen ki, maximum fogyókúrázik, hogy nézzen ki valahogy. Ha a férfiaktól elvárják, hogy "sportos kocka has" akkor úgy érzem én is elvárhatom, hogy ne egy 28 évesen 90 kilósra hízott barátnőm legyen. 44 évesen nekem komoly kapcsolatra kicsit idős vagy, de attól még simán lehetsz szexi és kívánatos nő.
2013. aug. 13. 09:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia Yoda!Szóval neked már több száz nő megfeküdt elsőre.Istenem de sajnállak!Apácazárdákban próbálkozz!:)
2013. aug. 13. 12:07
 19/25 anonim ***** válasza:
Én ugyan így vagyok vele. Ez a normális gondolkodás. Aki ezt nem tudja,hogy így kell működnie az nem normális ilyen egyszerű. Csak hogy a világ nem normális és a világ nem fog hozzánk igazodni szóval ezt buktuk szerintem:|
2013. aug. 13. 12:27
 20/25 A kérdező kommentje:

18-as Senki nem mondta, hogy megfeküdt a több száz. Képzeld, sokat beszélgetek, és hidd el így jobban meg lehet ismerni a nőket, mint ha csak szexeknél velük. Póbáld ki, jót tenne az intelligenciádnak.

19-es igen a világ szar. Hála a médiának és a hamis példaképeknek, amit a fiatalok elé állítanak. Sajnos ezt tényleg buktuk.

2013. aug. 13. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!