Segítséget kérek 13 éves vagyok és nem igazán vagyok sikeres a lányoknál? Segítséget kérnék gyorsan!
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 17:06
3/12 anonim válasza:
Rajtad csak az unikornis mágia segíthet. Megtalálod a forrását Uganda őserdőiben minden második holdtölte után.
4/12 anonim válasza:
Még szerencse. Ennyi idősen talán nem is kellene még.
5/12 anonim válasza:
Istenem 13 évesen a tanuláson járjon az eszed ne a csajozáson!-.-" Tojáshéj a seggeden.
6/12 anonim válasza:
3-as unikornis mágiáját , 16 év alatti gyerek nem tudja használni, mert még nem fejlődött ki neki a mágikus szerve. Csak , hogy tisztába legyünk a dolgokkal már.
7/12 anonim válasza:
még ráérsz, de addig is ess kétségbe
8/12 anonim válasza:
Ha 13 évesen ezzel foglalkozol, nemhogy a lányoknál, de az életben sem leszel sikeres.
9/12 anonim válasza:
Ugorj fejest egy üres medencébe a tizedik emeletről.
A végén meglátod, hogy jó lessz a "csattanó".
10/12 anonim válasza:
Sztem hiába irja szinte mindenki h inkabb ne torodj ilyesmivel neg stb. Mindenki volt ennyi idős mindenki átélte ezt a "pánikot" de legyél kedves udvarias pl. Ha nekem ki szokták nyitni az ajtot az tok jol esik és hidd el elobb utobb valaki fel fig figyelni rád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!