Segítséget kérnék?
Ismerkedés témában kérnék tanácsot, segítséget tőletek.
A helyzet az, hogy húszas éveim vége fele járó független férfi vagyok. Szeretnék megismerni egy normális értékrendű, csinos, komoly kapcsolatot szerető, de nem prűd, vagány lányt. Tudom erre csípőből lehetne írni, hogy, járj szórakozni társaságba, net stb. Hát járok is, legtöbbször össze is jön valami, mert nagyon kommunikatív vagyok sportos és szebb, mint az ördög. Ezeknek az ismeretségeknek a szexszel végződő része kb. így zajlik.
Én: -szia. Mizujs, van e egy cigid, hol van itt jó buli, stb. ismerkedős duma
Lány: -Válaszol valamit elmondja mit csinál errefele stb.
Én: -Aha tényleg? Az tök jó…
Lány: -Jaja és képzeld ez meg az történt (rossz dolgok) blablabla…
Én: -Ténleg ez szörnyü, pedig szerintem te nem ezt érdemled blablabla…
Lány: -Aha de akkor is olyan szar…
Én: -Tudom, de nyugodj meg kicsim minden rendben lesz. Gyere, aludj nálam.
Lány: -Vagy igent mond vagy hogy persze csak megdugnám….
Én: - Háritok valamivel hogy nem vagy te olyan jó bő meg, hogy arra kapok mást, meg dugtam már eleget. stb. stb.
Lány: - jól van (hihihi )
Meg ott van a többi amelyik szerelmes valakibe akit egy éve nem látott, vagy csalódott vagy tök jól elvan egyedül vagy van pasija, vagy a fene tudja mi baja csak nincs nyitva a szíve egy normális kapcsolatra.
Szerintem egy ismerekedésnek így kéne kinéznie, optimális esetben:
Neten: Pár mondat max 1-2 napos beszegetés számcsere randi megbeszélése
1. Randi beszélgetés (Számcser ha nem neten ismerkedtünk)
2. Randi beszélgetés, hülyéskedés
3. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók,
4. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program
5. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program
6. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program
7. Randi beszélgetés, hülyéskedés, csók, sétálgatás, mozi, közös program, este együttalvás szex.
És így tovább,
Én világ életembe komoly kapcsolatot szerettem volna hűséges és őszinte vagyok. Csak sajnos azt veszem észre, hogy a legtöbb lány ilyen vagy olyan oknál fogva alkalmatlan egy normális kapcsolatra. A kérdésem arra irányulna, hogy van e olyan hely vagy módszer ahol, vagy amivel kiszúrhatnák, megismerhetnék olyan lányt, aki az elvárásaimnak megfelel, illetve hogy szerintetek min kéne változtatnom, hogy társat találjak magamnak?
Köszönöm a válaszokat.
Sírva röhögtem a 4. mondattól kb végig :D
ekkora gyökeret bazzeg...
vagy dugsz vagy kapcsolatod van.
de ez itt a kettő mixe és ez nem működik!
amelyik dugni akar csak az nem fog kapcsolatot kezdeni veled, amelyik kapcsolatot akar azt nem dughatod meg azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!