Hogyan és hol ismerkedhetnék?
Egy 21 éves srác vagyok. A gond az az ismerkedéssel, hogy egyszerűen semennyire nem vagyok bulizós, a szórakozóhelyek egyáltalán nem vonzanak, egy perc sem hiányzik onnan.
Igazából mindenem a sport, és kint, a szabadban eltöltött idő :) Imádok túrázni, biciklizni és a természetben fotózgatni. És itt a gond, hogy a hülye érdeklődési körömből adódóan nagyon kevés emberrel találkozok, de pl ha bringaúton szembejönnek, akkor is elég nehéz leszólítani valakit 40km/ó sebességkülönbséggel :D Ahol túrázok, ott a túrautak kihaltabbak mint a sivatag :( Szóval passz...
Ahol én túrázok biciklivel, ott gyakran túraút sincs:D Túl sok hasznos ötletem nincs. Én vagy itt nézelődök, vagy iskolatársakat környékezek meg, többnél kevesebb sikerrel:DD
Esetleg még sétálgatás közben lehet leszólítgatni embereket. Egyszer egy fagyi árus lánytól kérdeztem mi a kedvenc fagyija, és abból kértem kettőt, az egyiket neki adtam(: Bár nem lett belőle semmi, de vicces volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!