Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan és hol ismerkedhetnék?

Hogyan és hol ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés

Egy 21 éves srác vagyok. A gond az az ismerkedéssel, hogy egyszerűen semennyire nem vagyok bulizós, a szórakozóhelyek egyáltalán nem vonzanak, egy perc sem hiányzik onnan.

Igazából mindenem a sport, és kint, a szabadban eltöltött idő :) Imádok túrázni, biciklizni és a természetben fotózgatni. És itt a gond, hogy a hülye érdeklődési körömből adódóan nagyon kevés emberrel találkozok, de pl ha bringaúton szembejönnek, akkor is elég nehéz leszólítani valakit 40km/ó sebességkülönbséggel :D Ahol túrázok, ott a túrautak kihaltabbak mint a sivatag :( Szóval passz...

2013. aug. 11. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Például itt ismerkedhetsz. Kis szerencsével találsz normális és egyben szép lányt. :)
2013. aug. 11. 23:01
 2/5 anonim válasza:
Iskolában, ha dolgozol akkor munkahelyen :)
2013. aug. 11. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahol én túrázok biciklivel, ott gyakran túraút sincs:D Túl sok hasznos ötletem nincs. Én vagy itt nézelődök, vagy iskolatársakat környékezek meg, többnél kevesebb sikerrel:DD

Esetleg még sétálgatás közben lehet leszólítgatni embereket. Egyszer egy fagyi árus lánytól kérdeztem mi a kedvenc fagyija, és abból kértem kettőt, az egyiket neki adtam(: Bár nem lett belőle semmi, de vicces volt:D

2013. aug. 11. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg még koncertek, kávézók, könyvtárak is a segítségedre lehetnek, ráadásul ezeken a helyeken olyan lányokat ismerhetsz meg, akik a szórakozás szolidabb változatát kedvelik, ebből kifolyólag talán "normálisabbak". :)
2013. aug. 15. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is pont ezt kérdezem. Egyszerűe nincsen hol és kivel ismerkedni. A természetet én is szeretem, de félénk és visszahúzódó vagyok. Ez még nem is lenne baj, csak így sajnos esélyem sincsen az ismerkedésre. Azért néha elmegyek sétálgatni, de ahhoz már sajnos nincsen bátorságom, hogy az utcán, meg hasonló helyeken egy lányt, nőt megszólítsak. A kedvenc elfoglaltságaim meg a lakáshoz kötődnek: olvasás, zenehallgatás internetezés, és a gondolkodásmódom, életszemléletem is más, mint az átlagnak.
2013. aug. 25. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!