Hol ismerkedhetnék lányokkal?
Egyetemre járok, ami leköti az időm nagy részét, emellett a sportnak (testépítés,úszás, stb) élek. Sajnos így nem sok időm marad másra, emberekkel szinte alig érintkezem. Néha próbáltam eljárni klubokba, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem nekem való (nem iszom alkoholt, utálok táncolni), habár az jól esik hogy egyből elkezdi taperolni a karom néhány ribi, de ilyen csajokkal érthető módon nem kezdek :D
A külsőmmel egyébként nincs gond, az emberek jóképűnek tartanak, magas vagyok, illetve a hobbimból kifolyólag a testem miatt sem panaszkodom... csak hát az ismerkedés. :(
Az utóbbi időbe különösen hiányzik egy lány az életemből, szomorú is vagyok rendesen.
22/F
Szia!
Szerintem akár uszodában is ismerkedhetsz, vagy az utcán. Fő az önbizalom!
Sőt, mondok jobbat: neten! :-D Itt gyk-n is elég sokan keresik a párjukat. Ki tudja? :-)
Ha gondolod, nekem is írhatsz. :-)
L
szóval egyetemre és sportolni jársz... :DD biztos sok lány jár szintúgy ezekre a helyekre...
egyetemen lehet a legjobban ismerkedni, ha jópasi vagy nem hiszem hogy gondot okozna ez. vagy a kezdeményezéssel vannak gondok? mert akkor hiába vagy jópasi, nem sok lány kezdeményez.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!