Van olyan lány, aki, bár akarna, egyáltalán nem talál párt magának? És ha igen, akkor mi az oka?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, aki megfelelőt nem talál, hanem aki egyáltalán nem.2013. aug. 11. 17:13
51/51 anonim válasza:
Én teljes mértékben ilyen vagyok.Nem érdeklek egy férfit sem,nem kellek senkinek. 25 éves múltam januárban.őszintén szólva én már talán bele is törődtem...sőt már jó ideje gondolkozom az apáca léten (szűz azért nem vagyok már),de azt hiszem mostanra ért meg a dolog,hogy meg is tegyem.Sokat vártam,hogy legyen valaki de senki nem jött....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!