Van olyan lány, aki, bár akarna, egyáltalán nem talál párt magának? És ha igen, akkor mi az oka?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, aki megfelelőt nem talál, hanem aki egyáltalán nem.2013. aug. 11. 17:13
11/51 anonim válasza:
Régebben ilyen voltam a túlzott félénkségem miatt. Kezdeményezni nem mertem, ha nálam kezdeményeztek, akkor meg megmukkanni sem mertem, vagy hülyeségeket mondtam, elbénáztam.
De szerencsémre jött vki, akinek elég türelme volt hozzám, azóta teljesen megváltoztam, társasági ember lettem.
12/51 anonim válasza:
Alapból rossz a kérdés. Miért jönne egy ember össze egy olyannal, aki nem megfelelő?
"Nem megfelelő" párt mindenki talál, így semmi értelme az egésznek.
13/51 Pain for Pleasure válasza:
Ez nem igaz kérdező. Azért vagyok egyedül, mert nagyon zárkózott vagyok és nem tudok megbízni senkiben. Hiába akarom, eddig még nem sikerült ezen változtatnom.
14/51 A kérdező kommentje:
Szunyi: arra gondolok, hogy olyant, aki korban hozzáillik (plussz/minusz öt év, illetve 14 éven felül), nem testi-, vagy szellemi fogyatékos.
2013. aug. 11. 17:27
15/51 anonim válasza:
igen van ilyen és milliónyi oka lehet
16/51 anonim válasza:
Csak valakinek ez kevés a "megfelelőséghez". :)
17/51 A kérdező kommentje:
Én olyanokra vagyok kíváncsi, akikre nem nyomulnak egyáltalán a fiúk, vagy kikosarazzák őket, tehát nem az ő döntésükön/személyiségükön múlik, hogy nincs párjuk.
2013. aug. 11. 17:30
18/51 A kérdező kommentje:
Szunyi! Tudjuk, de most senki nem kíváncsi a különféle igényeidre :P
2013. aug. 11. 17:32
20/51 anonim válasza:
"Szunyi" Szerintem ez eddig a legcukibb beceneved:)
Hogy a kérdésre válaszoljak:
Egy ilyen lányról tudok csak, bár két éve nem hallottam felőle. Nem volt igazából olyan vészes kinézetű, de nagyon visszataszító jelleme volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!