Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan lány, aki, bár...

Van olyan lány, aki, bár akarna, egyáltalán nem talál párt magának? És ha igen, akkor mi az oka?

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, aki megfelelőt nem talál, hanem aki egyáltalán nem.
2013. aug. 11. 17:13
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Na, mesélj!
2013. aug. 11. 17:49
 32/51 anonim ***** válasza:

Visszataszító jellem:

Ált iskolában oszt. társam volt...

Buta, nagyon. Mindent megkapott a szüleitől amit kért, elképesztően elkényeztetett volt. Lenézően beszélt az emberekkel, patakokban folyt belőle az önteltség. Ha valami dolgozata nem jól sikerült, bőgni kezdett, bevágta a hisztit, és káromkodott az összes tanárral. Aztán a bejött szülők elegyengedték az édes egyetlen lányuk afférjait, mintha mi sem történt volna. Ha bárki rossz szót szólt rá, jöttek a szülők... Kaptam is egyszer igazgatóit, mert legyökereztem az apját, és belekönyököltem a kezébe, mikor pofon akart vágni:D Ja igen, a szülei sem voltak atomfizikusok... És emellett túlsúlyos volt, de nagyon. Mekis kaján élt. Nálam már a butánál kibukott, de nem kívánom senkinek a lányt.

Kérdező:

Vannak olyan emberek, akikkel akkor sem kezdenék, ha ők lennének az utolsók a földön... Bár én fiú vagyok.

Lazy

2013. aug. 11. 17:50
 33/51 anonim ***** válasza:

22-es vagyok: Ööö nem nagyon szoktak írni. Itt beszéltem pár emberrel, de aztán egyre ritkábban írtak, én meg nem zaklattam őket; gondolom, biztos van valami okuk arra, hogy nem írnak. :/

Amúgy tetszik ez a "Szunyi" becenév! :D

2013. aug. 11. 17:53
 34/51 A kérdező kommentje:
harminchárom: te sohasem írtál rájuk, de elvártad, hogy mindig ők írjanak?
2013. aug. 11. 17:56
 35/51 anonim ***** válasza:

Nem. Félreérted. Én is írtam rájuk, meg ők is rám, de egyre kevesebbszer írtak, és én meg kérdegettem, hogy "itt vagy?" "vagy?", de csak annyit írtak, hogy "ja...", "pill", "majd holnap beszélünk, mennem kell". Szóval, én nem várom el, hogy írjanak, de akkor miért nem mondják meg, ha nem akarnak beszélni?

Előző voltam.

2013. aug. 11. 18:06
 36/51 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok. Az ok: szépséghiba.
2013. aug. 11. 18:16
 37/51 A kérdező kommentje:
Milyen szépséghibád van?
2013. aug. 11. 18:18
 38/51 anonim ***** válasza:

Hú, hát ez egy elég jó kérdés.

23 vagyok, és úgy 20 éves koromig a kinézetem miatt nem akadt senki. (Duci voltam, parti szemöldökkel :D) Aztán rájöttem, hogy nőiesedni kell.

Lefogytam meg rendbe tettem a külsőmet. Tök átlagos nő lettem, normálisan öltözök stb. Már akadt néhány férfi jelentkező is, akinek bejöttem de mégsem lett utána semmi.

Talán ez abból adódik, hogy mikor "pasizásra" kerül a sor egy szórakozóhelyen, én visszavonulót fújok és vagy haza megyek valami buta kifogással vagy egyáltalán nem beszélgetek senkivel és nézelődök míg az úriemberek el nem mennek.

Nem tartom elég jónak magam ahhoz, hogy elhiggyen tényleg bejöhetek valakinek mint nő. Mindig újabb és újabb célokat állítok fel magam előtt, (pl: lefogyok még 5 kilót, többet napozok, megnövesztem a hajam stb.) és ha ezeket elérem, majd akkor jó leszek valakinek és nem kell szégyellnem magam.

Tudom, hogy ökörséget csinálok, mégsem tudom abba hagyni. :)

A legviccesebb pedig az, hogy egyáltalán nem vagyok visszahúzódó az élet más területén. Túlságosan is határozott vagyok máshol, tudom, hogy mit akarok és talán ezzel is elijeszthetem magam mellől a férfiakat.

Ki tudja, lehet hogy majd jövőre összejön. :)

2013. aug. 11. 18:21
 39/51 anonim ***** válasza:

36-os vagyok.

A szépséghiba az arcomon van és sajnos nem tudok változtatni rajta...így jártam. Ha szóba is állnak a pasik velem, az is csak az alakom miatt van:)

2013. aug. 11. 18:29
 40/51 A kérdező kommentje:
Harmincnyolc: igazából itt is az van, hogy te nem akarod.
2013. aug. 11. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!