Van olyan lány, aki, bár akarna, egyáltalán nem talál párt magának? És ha igen, akkor mi az oka?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, aki megfelelőt nem talál, hanem aki egyáltalán nem.2013. aug. 11. 17:13
21/51 anonim válasza:
Nem is ismertettem volna, és nem is rólam volt szó, mivel nem érint a kérdés. Csak ismerek jópár nőt, akinek azért nincs barátja, mert nincs megfelelő, vagy, akit annak hitt, azzal nem sikerült összejönnie.
22/51 anonim válasza:
Nem merek kezdeményezni, mert félek a visszautasítástól. :/ Nekem meg még senki nem mondta, hogy : Hé, hülye! Tetszel!
:/
23/51 anonim válasza:
a visszataszító jellem mit takar?
24/51 A kérdező kommentje:
Szunyi! Én rengeteg ilyen nőt ismerek, sőt, ha belegondolok szinte csak olyanokat (leszámítva a negyven feletti generációt), de olyant, akinek egy "hodolója" sem lenne, olyant nem.
2013. aug. 11. 17:39
25/51 A kérdező kommentje:
Huszonkettes: de gyiken, vagy online biztosan próbálkoztak páran. Azokkal mi lett?
2013. aug. 11. 17:40
26/51 anonim válasza:
Igen, én is, ezért mondtam. :)
Csak némelyik "hódoló" olyan, hogy kb. annyival van tőle előrébb az ember, mint egy sem lenne.
27/51 A kérdező kommentje:
Szunyi! Akinek egy sincs az még tudna örülni az olyannak is.
2013. aug. 11. 17:43
28/51 anonim válasza:
Bár nem ilyen vagyok, mert már volt barátom és most is lehetne, de amúgy a korommal van baj.
29/51 anonim válasza:
Én szeretnék, de nem találok párt. Vannak, akik udvarolgatnak, csak ők nem nagyon az eseteim. Nincsenek nagy igényeim, de valahogy mindig csak a defektes pasik találnak meg :/
22N
30/51 anonim válasza:
"Akinek egy sincs az még tudna örülni az olyannak is."
Hát tudnék neked mesélni olyan fazonokról, hogy egyből átgondolnád ezt a kijelentést! :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!